Voorleesboeken

Behalve educatief is lezen ook gewoon leuk, kinderen beleven er plezier aan.

 

 

Resultaten 1 - 7 van 7

Het gouden boek voor meisjes

Leuk boek om uit voor te lezen voor het slapen gaan en ook gewoon overdag. Verschillende aansprekende verhalen!

€ 10,00

Artikelgegevens

Het gouden boek voor jongens

Stoere verhalen uit de Gouden boekenserie oa met de vijf brandweermannetjes, Sambo, het kleine zwarte jongetje, Christoffel en de Columbus, Mannetje Nies

Productdetails:

 • Categorie: voorleesboek
 •  Uitgever: Rubinstein Publishing BV
€ 10,00

Artikelgegevens

Het gouden Fiep boek

Een heerlijk dik Gouden Voorleesboek vol tekeningen van Fiep Westendorp. Wat een feest! Met o.a. Toermalijn, vele vrolijke Fiep-kinderen, het beroemde kattenduo Pim & Pom en nog veel meer dierentekeningen. Met: Pim & Pom – Poezenmanieren, Kinderfeestjes, Rijmpjes en versjes uit de gouden doos, Van lente tot winter en Het geheim van Toermalijn. 100 jaar Fiep Westendorp... dat verdient een groot Gouden Boek!

Productdetails:

 • Categorie: voorleesboek
 • Auteur: Fiep Westendorp
 • Uitgever: Rubinstein
€ 10,00

Artikelgegevens

Het grote gouden winterboek

Lekker dik boek met verhalen rond de winter en rond kerst om uit voor te lezen.

€ 10,00

Artikelgegevens

Het grote voorleesboek voor rond de 3 jaar

Speciaal voor alle driejarigen zit dit boek boordevol verhalen, versjes en prenten van veel bekende schrijvers en tekenaars. Zowel klassiek als nieuw werk en van herkenbare alledaagse gebeurtenissen tot sprookjes en dierenverhalen. Duw je papa, mama, opa of oma dit boek in handen en kijk en luister mee. Met Dikkie Dik, nijntje pluis, Jip & Janneke, beertje Pippeloentje, Muis, Woezel & Pip en vele anderen.

 

€ 19,95

Artikelgegevens

Morgen ga ik echt, zei Moemf

Moemf mist zijn vriendin Sneeuwuil, die naar het noorden is vertrokken. Hoe kan hij haar laten weten dat hij aan haar denkt? De andere dieren in het bos geven hem advies. Uiteindelijk bedenkt hij dat hij naar haar toe moet reizen. Hij zal heus vertrekken, morgen misschien.

Productdetails:

 • Categorie: voorleesboek
 • Auteur: Annette Herzog
 • Uitgever: Lemniscaat
€ 14,95

Artikelgegevens

Moemf heeft een vriend

Dank je wel, lieve Moemf,' zei Sneeuwuil geroerd. Ze knipperde opvallend vaak met haar ogen. Ze had nog nooit een bloem gekregen, en al zeker niet van een Moemf. Van nu af aan waren sneeuwklokjes voor altijd haar lievelingsbloemen, dat wist ze zeker. En Moemf haar aller-, allerbeste vriend. Als Moemf na zijn winterslaap wakker wordt, staat er iemand op hem te wachten. Het is Sneeuwuil, zijn jonge, nieuwe vriend. Sneeuwuil kan niet wachten om haar eerste lente te ontdekken met Moemf. Dat die nogal brommelig is, kan haar weinig schelen: ze zijn vrienden en dat is het belangrijkst. Maar is het eigenlijk al wel lente? Er ligt nog flink wat sneeuw. Daar weet de onstuimig vrolijke Sneeuwuil wel raad mee.

Productdetails:

 • Categorie: voorleesboek
 • Auteur: Annette Herzog
 • Uitgever: Lemniscaat
€ 14,95

Artikelgegevens