Menu
Your Cart

De draak die niet van water hield

De draak die niet van water hield
De draak die niet van water hield

Kan een draakje zichzelf zijn?
Alle draken zijn gek op vliegen en vuurspuwen. Ze houden NIET van water. Wat moet een draakje doen als ze ontdekt dat ze kan zwemmen als een vis… en dat GEWELDIG vindt? Wat zal haar vader zeggen?

Een betoverend en grappig verhaal over jezelf durven zijn en familieliefde.
Van de prijswinnende illustrator van De krokodil die niet van water hield.

Productdetails:

  • Categorie:Prentenboek
  • Auteur: Gemma Merino (vertaald door Jesse Goossens)
  • Uitgever: Lemniscaat
  • Bindwijze: gebonden
  • Aantal bladzijden: 32
  • Afmetingen: 21,6x27cm
  • Leeftijd: 4+

De mening van de Vrolijke Boekenwurm:

Is het boek" De krokodil die niet van water hield" ook jouw favoriete boek? Dan moet je deze "De draak die niet van vuur hield" ook zeker gaan lezen.
Een grappig boek over een schattig en dapper draakje.
Als je het boek ziet dan denk je al snel ken ik die draak niet ergens van? De tekenstijl van beide boeken zijn identiek; de draak kijkt net zo wanhopig uit zijn ogen als de krokodil die niet van water hield.
Het verhaal:
Op een dag ziet Papa draak al zijn kindjes uitvliegen en vuurspuwen behalve eentje. Ze probeert het wel maar het lukt haar niet. Ze vindt vliegen helemaal niet leuk. Ze is juist dol op het water en ze kan zwemmen als de beste. Maar hoe moet ze dit tegen haar vertellen? En hoe zal hij hierop reageren?

 

Memory
test 1 De mening van de Vrolijke Boekenwurm: Is het boek" De krokodil die niet van water hield" ook jouw favoriete boek? Dan moet je deze "De draak die niet van vuur hield" ook zeker gaan lezen. Een grappig boek over een schattig en dapper draakje. Als je het boek ziet dan denk je al snel ken ik die draak niet ergens van? De tekenstijl van beide boeken zijn identiek; de draak kijkt net zo wanhopig uit zijn ogen als de krokodil die niet van water hield. Het verhaal: Op een dag ziet Papa draak al zijn kindjes uitvliegen en vuurspuwen behalve eentje. Ze probeert het wel maar het lukt haar niet. Ze vindt vliegen helemaal niet leuk. Ze is juist dol op het water en ze kan zwemmen als de beste. Maar hoe moet ze dit tegen haar vertellen? En hoe zal hij hierop reageren?

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

  • Stock Status: In Stock
  • ISBN: 9789047713029
€14.99
Ex Tax: €13.75
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.