Menu
Your Cart

De eekhoorn legt een ei

De eekhoorn legt een ei
De eekhoorn legt een ei

In deze vrolijke verhalenbundel komt een bonte stoet bosdieren voorbij, die allemaal zo hun eigen lesje leren. De haas heeft heel veel vrienden op Fabelbabbel, maar waar zijn ze als hij ziek wordt? Mag je liegen om je liefje voor je te winnen? Hebben de mieren het gedaan? En is het waar wat ze zeggen: heeft de eekhoorn écht een ei gelegd?

De eekhoorn legt een ei is een geestige, lichtvoetige verzameling verhalen over echte vrienden, over anders-zijn, vrijheid, ijdelheid, roddel en achterklap en over madeliefjes. Met schitterende illustraties van Noëlle Smit.

Productdetails:

  • Categorie: Verhalenbundel,dierenfabels
  • Auteur: Janneke Schotveld
  • Illustrator: Noëlle Smit
  • Uitgever: Unieboek

Kinderboekwinkelprijs - Cadeautips voor de decembermaand ...

Winnaar Kinderboekwinkelprijs 2022
De eekhoorn legt een ei is een vrolijke verzameling verhalen over echte vrienden, over anders-zijn, vrijheid, ijdelheid, roddel en achterklap en over madeliefjes. Er komt een bonte stoet bosdieren voorbij, die allemaal zo hun eigen lesje leren. De haas heeft heel veel vrienden op Fabelbabbel, maar waar zijn ze als hij ziek wordt? Mag je liegen om je liefje voor je te winnen? Hebben de mieren het gedaan? En is het waar wat ze zeggen: heeft de eekhoorn écht een ei gelegd?
De kleurrijke en expressieve illustraties van Noëlle Smit passen perfect bij de fabels en maken deze bundel tot een feest voor het oog.

Juryrapport Kinderboekwinkelprijs 2022

De Kinderboekwinkelprijs werd voor het eerst uitgereikt in 1993. Met deze prijs bekronen de Kinderboekwinkels een boek dat nog geen andere prijs heeft mogen ontvangen en volgens de Kinderboekwinkels wel zeer geslaagd en prijswaardig is. De boeken die deze prijs ontvangen, onderscheiden zich door hun kwaliteit in tekst, illustratie en verzorging, het enthousiasme waarmee de Kinderboekwinkels het betreffende boek verkopen en het grote plezier waarmee het door kinderen gelezen wordt.

De Kinderboekwinkelprijs 2022 is voor De eekhoorn legt een ei van Janneke Schotveld en Noëlle Smit, uitgegeven door Unieboek – Het Spectrum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

  • Stock Status: In Stock
€15.99
Ex Tax: €14.67
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.