Leren lezen

mmm - aaaa - nnn.....maan!

Leren lezen start met het langzaam ontcijferen van losse letters. En voordat je het weet kan je kind krantenkoppen lezen, etiketten en vooral boeken. Het belangrijkste is dat het lezen leuk moet zijn. Juist als kinderen nog niet zo goed kunnen lezen is dit belangrijk, want je leert alleen maar lezen door te lezen.

Resultaten 1 - 11 van 11

Een mooi geheim

Mikkie heeft een geheim, maar als hij het aan zijn ouders wil vertellen, hebben ze geen tijd om te luisteren. Gelukkig heeft opa wel tijd. Hij is erg verrast als Mikkie hem vertelt dat er een reus in de heuvels woont. Mikkie wil het bewijzen en trekt elke dag de heuvels in. Maar als hij opa vertelt over het snurken van de reus, denkt opa dat het eerder iemand was die bomen zaagde. En als hij opa vertelt over dreunende voetstappen, denkt opa aan onweer. Als er een grote schaduw over hem gevallen is, denkt opa aan donkere wolken hoog aan de hemel. Tot er een reusachtige storm losbarst. Water overstroomt het hele dorp, maar Mikkie gaat hulp halen bij de reus. Die kan de storm het dal uitjagen. En dat doet hij ook…volgens Mikkie…

€ 8,99

Artikelgegevens

Echte boeven?

Het is nacht. Bos en Loodje lopen door de straat. Het is tijd voor een echte boevenstreek. Dan krijgen ze een diploma. Dan zijn ze echte boeven. Eindelijk! Zou het deze keer lukken?

Productdetails:

  • Voor de beginnende lezers, AVI E3.
  • Maakt deel uit van de serie Lees! met Paul van Loon.
€ 8,99

Artikelgegevens

Bang voor een Eng?

Tom maakt Lien bang in het bos. " Kijk Lien, daar zit een Eng. Weet je wat dat is?" Maar dan hoort Tom een stem. Zou die van de Eng zijn? Dat kan toch niet. Maar dan suist er iets voorbij.....

€ 8,99

Artikelgegevens

Een heks voor het raam

Tom ziet een pad in de tuin. Hij stopt het beest in een pot. Zus Lien waarschuwt dat het wel eens van een heks zou kunnen zijn. 's Nachts haalt die inderdaad haar eigendom terug en met Tom gebeurt iets angstaanjagends. Is de heks echt of droomt hij? Kan zijn zus hem redden.

€ 8,99

Artikelgegevens

Heksje Lilly en het ijsbeertje

Joepie, het sneeuwt! Jammer dat het niet blijft liggen. Leon wil sneeuwballen gooien. Maar Lilly heeft een idee. Ze pakt haar toverboek en kijkt bij de N. De N van Noordpool. Daar ligt pas veel sneeuw. Als dat nou eens hier viel?

€ 8,99

Artikelgegevens

Heksje Lilly een piraat in bad.

Lilly en Leon zijn alleen thuis. Leon zit in bad. Hij speelt piraatje. Een houten zwaard heeft hij al. En Lilly vouwt een hoed. Ze tekent er gekruiste botten op. Net echt!

Dan heeft ze een idee. Snel zoekt ze haar toverboek. Daar staat vast wel een spreuk in. Een spreuk voor echte piraten!

€ 8,99

Artikelgegevens

Heksje Lilly speelt tovervoetbal

Lilly leest in haar boek. Het is een echt toverboek. Haar broertje kijkt voetbal op tv. Leon is fan van Oranje. Maar Oranje krijgt een goal tegen. Leon brult en moppert. Dan krijgt Lilly een idee. Ze gaat het spel betoveren! Dan wint Oranje vast wel...

€ 8,99

Artikelgegevens

Koen Kampioen

Er is geld gepikt uit de kleedkamer van de voetbalclub. Koen was daar toen in zijn eentje. Nu mag hij niet meedoen met de wedstrijd van zaterdag. Koen heeft het geld niet gepikt. Maar wie dan wel?

€ 8,50

Artikelgegevens

Koen op tv

Ter gelegenheid van het 56 jarig bestaan van FC Top wordt er een tweedaags toernooi georganiseerd. Er zijn veel bijzondere prijzen te winnen, vooral voor de winnaar, maar ook voor de topscorer. Een van de extra prijzen is bovendien een rol in een tv serie over Timo Treffer, een populaire boekenheld. De opnames zullen plaats vinden op het terrein van FC Top. Koen wil natuurlijk alle prijzen winnen. Hij weet zeker dat het hem gaat lukken met zijn gouden voetbalschoenen. Totdat hij er achterkomt dat zijn schoenen gestolen zijn. Hoe zal dit aflopen......

€ 8,50

Artikelgegevens

Koen Kampioen helpt de club

Gijs en Koen komen kletsnat de kantine in. Ze hebben net geprobeerd brand in het ballenhok van FC Top te blussen.
'Ik heb mijn handen gebrand,' huilt Gijs. 'Nou kan ik niet meer keepen.' Koen hinkt. 'En mijn enkel doet pijn...' Wat nu? Het ballenhok is afgebrand. Met alle ballen erin. Er is geen geld voor nieuwe. Voorzitter Waser zit met zijn handen in het haar. Dan moet Koens team ook nog spelen tegen koploper Loom. Hoe moet dat nou, zonder keeper Gijs? Gelukkig heeft Koen een plan.Gijs en Koen komen kletsnat de kantine in. Ze hebben net geprobeerd brand in het ballenhok van FC Top te blussen.
'Ik heb mijn handen gebrand,' huilt Gijs. 'Nou kan ik niet meer keepen.' Koen hinkt. 'En mijn enkel doet pijn...' Wat nu? Het ballenhok is afgebrand. Met alle ballen erin. Er is geen geld voor nieuwe. Voorzitter Waser zit met zijn handen in het haar. Dan moet Koens team ook nog spelen tegen koploper Loom. Hoe moet dat nou, zonder keeper Gijs? Gelukkig heeft Koen een plan.

€ 8,50

Artikelgegevens

Dat gaat niet, Woezel

Woezel is op zoek naar een slaapplaats..........maar waar vind je die? Gelukkig komt zijn beste vriendinnetje Pip hem helpen.

Productdetails:

  • Avi - Start, voor de beginnende lezer.
  • Bekend van televisie.
  • Korte zinnen, geen gebruik van hoofdletters.
€ 6,95

Artikelgegevens