Menu
Your Cart

Journal Blog RSS Feed

20 Jan Podcast uitzending
admin 265 3305
ONLINE: AFLEVERING 64 MET TJIBBE VELDKAMP EN KEES DE BOER Het duurde jaren voordat Tjibbe Veldkamp tevreden was over het idee voor 'Maar eerst ving ik een monster'. Maar waarom? Hoe ontstond het idee ..
04 Jan New Blog Post
admin 7 3504
Ben je ziek, Teckel Tom?’  is alweer het derde Teckel Tom-verhaal. De vraag die de titel stelt kan bevestigend beantwoord worden. Maar niet alleen Teckel Tom, ook Papa Pablo en Saar hebben buikpijn...
01 Jan New Blog Post
admin 10 2742
IK ZOU WEL EEN KINDJE LUSTEN is gekozen voor Geef een prentenboek cadeau 2022!'Geef een prentenboek cadeau' bestaat 5 jaar en dat vieren we met een heerlijk voorleesboek over een eigenwijs krokodill..
25 Dec New Blog Post
admin 9 410
Leuk nieuws! De eerste afleveringen van de animatieserie Anansi de spin worden vanaf 27 tot en met 31 december om 13.30 uur uitgezonden op NPO Zappelin. De rest van de afleveringen volgt in het voo..
24 Dec Méér dan een tasje!
admin 6 381
Méér dan een tasje! Bijzondere tasjes met een leuke kleurplaat voor kinderen met plezier gemaakt door Connor.Super man!..
04 Dec De Sardes Leespluim van de maand december
admin 5 126
‘Onze octopus’ van Peter Bently, met illustraties van Steven Lenton . Het prentenboek werd op rijm vertaald door Gouden Griffel-winnaar Bette Westera. Op een doodgewone dag ziet de buurvrouw ineens ie..
18 Nov Boeken actie
admin 6 86
WAUW, de prentenboeken van Benji Davies zijn nu maar € 10,- per stuk! Heb jij De kleine walvis, De kleine walvis in de winter, Het eiland van opa, Oma vogeltje, Het kartonnen kasteel, Donderkopje of..
04 Oct
admin 21 1406
                                          De Kinderboekenweek gaat woensdag van start dus de hoogste tijd voor een Voorleesfeestje bij de Vrolijke Boekenwurm.Kom vrijdag( 8 okt) of woensdag (13 okt) l..
Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.