Kleine IJsbeer. Een ijsbeer in de tropen is de titel van 'Geef een prentenboek cadeau' 2023!

LET OP: vanaf 12 mei leverbaar voor € 2,99

Wie kent deze klassieker niet?
Dit boek valt wat ons betreft toch echt wel onder boekpareltjes binnen de kinderboeken.( net als De mooiste vis van de zee, de Gruffalo, Welterusten Kleine beer...........en nog véél meer prachtige boeken te veel om ze hier allemaal op te noemen. Misschien een goed onderwerp voor onze volgende blog?)

Maar nu eerst even terug naar het schattige ijsbeertje Lars. De kleine ijsbeer, drijft op een ijsschots weg uit zijn witte poolwereld en komt in een land waar alles groen is. Hij zier er vreemde planten en bloemen en ontmoet dieren die hij nog niet kent. Maar hoe komt hij weer thuis?

Een zonnig ijsberenverhaal, het allereerste over de beroemde Kleine IJsbeer!

 

Over de actie:

Voor een heel klein bedrag zijn de boeken te koop, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben. Zo’n gulle gever hoeft niet per se vader, moeder, opa of oma te zijn: ook gemeente, school of kinderdagverblijf kan er bijvoorbeeld aan bijdragen. En geven kan op vele manieren, bijvoorbeeld door een boek te doneren aan een goed doel. Dit kan ook bij ons!

Koop bij ons een extra boek dan doneren wij deze aan de VoorleesExpress Alkmaar en natuurlijk doneren wij zelf ook een stapeltje boeken aan hen.

Doen jullie mee? Wij hopen het zo!
Want ieder kind gun je toch zo`n pareltje van een prentenboek op zijn/haar boekenplank.

En namens het team van de Vrolijke Boekenwurm alvast hartelijk bedankt voor het doneren.