Menu
Your Cart

Knutselen

Model: 101 dingen om te zoeken en te plakken: voertuigen
In dit kleurrijke stickerboek gaan de kleine speurneuzen op een speelse zoektocht waarbij ze allerlei dieren, voertuigen, magische wezens en de boerderij leren kennen. Per zoekplaat staan er een heleboel zoekopdrachten en vraagjes. Bovendien leren de kleuters wat woorden door de stickers op ..
€4.99
Ex Tax:€4.58
Model: Mijn groot kleurboek, Dinosaurussen
Nieuwe reeks dikke kleurboeken rond thema’s die populair zijn bij jonge kinderen: dinosaurussen, eenhoorns, dieren en prinsessen. Verschillende soorten kleuropdrachten wisselen elkaar af: je kind kan kleuren volgens het kleurvoorbeeld, volgens de kleuren van de lijnen of kleuren gebruiken di..
€4.99
Ex Tax:€4.58
Model: 28012021100
Dat leuke vogeltje Coco speelt samen met haar vriendjes ook een hoofdrol in dit doeboek! Het staat vol knutsels, telplaten, een kort verhaal en heel veel puzzels en spelletjes. En je kunt zelf Coco maken. Vergeet de stickers niet... Veel plezier! Productdetails: Categorie: doeboek over het leuke..
€5.99
Ex Tax:€5.49
Model: Winterdoeboek Boer Boris
Als de kou buiten de pret bederft, brengt het 'Winterdoeboek Boer Boris' een wereld vol plezier naar binnen! Dit gloednieuwe doeboek (compleet met stickers!) zit boordevol boerderij-avonturen die niet alleen leuk zijn, maar ook leerzaam. Leer kleuren herkennen en tellen in een winters doolho..
€5.99
Ex Tax:€5.50
Model: 2811201710
Kleuren met de Gorgels!Voor alle Gorgel-fans is er nu dit prachtige kleurboek met stickers, boordevol mooie, grappige en spannende platen uit het bekende boek. Geef de wereld van de Gorgels kleur, samen met Bobba en zijn vriendjes...
€6.99
Ex Tax:€6.41
Model: Eerste stickerboekje - Paarden & pony's
Van de opwinding voor de eerste rijles tot een spannende dressuurwedstrijd: met dit activiteitenboek zijn pony- en paardenliefhebbers urenlang zoet. Met meer dan 250 stickers van paarden, ruiters, rijbenodigdheden, prijzen en nog veel meer. Productdetails:Auteur: Kirsteen RobsonIllustrator:..
€7.50
Ex Tax:€6.88
Model: 2403201810
Waarschijnlijk zijn Vos, Uil en Slang de enige wezens op aarde die nog niet van de Gruffalo gehoord hebben. Iedere kleuter weet wie de Gruffalo is – en is dol op dat monster. Nu kunnen ze zelf aan de slag met puzzels, raadsels en ander plakplezier in de stickerboeken van De Gruffalo en Het k..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Dog Man kleurboek
Ga in dit kleurboek aan de slag met meer dan honderd tekeningen van Dog Man, Karel, Kleine Karel en andere bekende personages uit de boekenserie. Maak samen met Dav Pilkey de tekeningen af en beleef urenlang kleurplezier. Voor Dog Man-fans van alle leeftijden!Productdetails:Categorie: kleu..
€9.99
Ex Tax:€9.17
Model: 130220215600
Van wollige schapen in de wei tot kakelende kippen in hun hok en brommende tractors op het veld: op de boerderij valt er altijd wel iets te beleven! In dit leuke stickerboek vind je een heleboel kleurrijke platen van de akker, de boomgaard, de stallen en nog veel meer plekken op en rond de boerderij..
€10.95
Ex Tax:€10.05
Model: 1302202145800
Van auto's in de file tot vliegtuigen op de landingsbaan en vrachtschepen die gelost worden in de haven: voertuigen bestaan in alle soorten en maten. In dit leuke stickerboek vind je een heleboel kleurrijke platen van de garage, het bouwterrein, de racebaan en nog veel meer plekken. Gebruik de meer ..
€10.95
Ex Tax:€10.05
Model: De Gorgels, Doeboek
Snap-jij-het-wel-of-niet puzzeltjes, kruiswoord-zeg-maar-raadsels, zoek-de-verschillen voor superogen, ik zag het al verbind-de-nummers, teken-porroporroguggelbam-na, Gorgelrebussen, helemaal-goed-mopjes-raden, Gorgeludoku’s en nog veel meer voor een laat-maarlekker-regenen-vakantie! Het ..
€10.99
Ex Tax:€10.08
Model: Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 2
Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 2 is er! Dit vrolijke doeboek van de zusjes Saar en Janna staat boordevol gloednieuwe spelletjes, kleurplaten, puzzels, knutselideeën, strips, moppen en een kort verhaal. En wist je dat Saar en Janna grote dierenvrienden zijn? Daarom gaat dit hele vakantie..
€10.99
Ex Tax:€10.08
Showing 1 to 12 of 23 (2 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.