Menu
Your Cart

Speelgoed

Het Franse merk Djeco maakt bijzonder speelgoed voor jonge kinderen met de mooiste designs en van de hoogste kwaliteit. Djeco steekt speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen en vrolijke kleuren.


Model: Tender Leaf- Eekhoorn
Deze houten eekhoorn van het merk Tender Leaf Toys is fijn om vast te houden. Hij is namelijk precies zo gemaakt dat kinderhandjes hem goed vast kunnen pakken. Een mooi en fijn design. We hebben allerlei verschillende diertjes zodat je een eigen beestenboel samen kunt stellen. Tender Leaf Toys..
€3.99
Ex Tax:€3.30
Model: Tender Leaf- Vos
Deze houten vos van het merk Tender Leaf Toys is fijn om vast te houden. Hij is namelijk precies zo gemaakt dat kinderhandjes hem goed vast kunnen pakken. Een mooi en fijn design. We hebben allerlei verschillende diertjes zodat je een eigen beestenboel samen kunt stellen. Tender Leaf Toys gelo..
€4.99
Ex Tax:€4.12
Model: Playmobil 70402, Feeënvriendin met ree
Het verzorgen van de dieren in het bos is een van de taken van de feeën. Vandaag zorgt de vriendelijke fee voor een klein jong hertje. Urenlang spelen ze samen verstoppertje in het sprookjesbos...
€6.50
Ex Tax:€5.37
Model: Playmobil 70404, Paardrijdster
Het paard is haar beste vriend. Vandaag geniet ze de hele dag van haar geliefde dier en gaan ze een lange rit maken. Wat is er mooier dan op een paard door het bloeiende landschap te rijden en te genieten van de zon?..
€6.50
Ex Tax:€5.37
Model: Playmobil 70408, Politieman met hond
De hardwerkende politieman is op patrouille met zijn hond. Ze controleren de buurt en kijken of er geen schurken rondlopen...
€6.50
Ex Tax:€5.37
Model: Anansi de spin Memory
Anansi memo geheugenspel bevat 40 kaartjes van stevig karton.Voor dit memospel zijn afbeeldingen gebruikt uit de serie Anansi de spin en dat maakt het voor kinderen heel herkenbaar en extra leuk. Anansi zegt vaak: Wie niet sterk of groot is, moet slim zijn! Dus ga snel op zoek naar de dubbel..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Playmobil 70194 Oma met rollator
De Playmobil 70194 Oma met Rollator redt zich nog prima. Ze stapt vrolijk rond achter haar rollator, voorzien van een grote tas met alles wat ze nodig heeft. Als haar kleindochter langskomt en haar verrast met een bos bloemen en een grote doos chocolade, dan kan de dag van de Playmobil 70194..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: SmartCar mini
Gebruik je verstand bij het bouwen van deze auto! Kan jij een auto volgens plan in elkaar zetten? Plaats de 4 blokken op de juiste plaats en maak een testritje met je auto. SmartCar Mini is een leuke, compacte 3D-puzzel met 24 opdrachten. Inhoud: 1 auto met 4 wielen, 4 blokken in 4 verschill..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Auto Bingospel
Hét bingospel voor onderweg! Zoek, terwijl je in de auto onderweg bent, alle onderwerpen op je kaart in jouw omgeving. Kies een kaart, die past bij de omgeving waarin je rijdt: bijv. stad, platteland of snelweg. Open alle klepjes en plaats de kaart in de houder. Kijk goed in je omgeving. Elk..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: Fien & Teun 4-1 puzzel
Puzzel er vrolijk op los met deze Fien en Teun 4-in-1 Puzzel van Bambolino Toys! Deze set heeft 4 verschillende puzzeltjes met elk een vrolijke en kleurrijke afbeelding van Fien en Teun in de vier verschillende seizoenen. Puzzelen is niet alleen leuk, het bevordert de motoriek van je klein..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: Memospel Fien & Teun
Dit Bambolino Toys memospel met vrolijke en kleurrijke afbeeldingen van Fien en Teun is een erg leuk spelletje om te spelen met je kindje. Laat je kindje op zoek gaan naar de herkenbare plaatjes van Fien, Teun en de leukste boerderijdiertjes! Productdetails:Categorie: SpeelgoedMateriaal: st..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: Playmobil 70193 Patiënt in rolstoel
Even naar buiten. Dat is een feestje voor deze Playmobil 70193 Patiënt in Rolstoel! Hij wordt geduwd door een verpleegkundige in een rolstoel met uitklapbare voetsteun. Het is mogelijk de spalk voor armen en benen van de Playmobil 70193 Patiënt in Rolstoel flexibel te verstellen.Productdetails..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Showing 1 to 12 of 43 (4 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.