Menu
Your Cart

Speelgoed

Het Franse merk Djeco maakt bijzonder speelgoed voor jonge kinderen met de mooiste designs en van de hoogste kwaliteit. Djeco steekt speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen en vrolijke kleuren.


Model: Playmobil 70402, Feeënvriendin met ree
Het verzorgen van de dieren in het bos is een van de taken van de feeën. Vandaag zorgt de vriendelijke fee voor een klein jong hertje. Urenlang spelen ze samen verstoppertje in het sprookjesbos...
€6.50
Ex Tax:€5.37
Model: Playmobil 70404, Paardrijdster
Het paard is haar beste vriend. Vandaag geniet ze de hele dag van haar geliefde dier en gaan ze een lange rit maken. Wat is er mooier dan op een paard door het bloeiende landschap te rijden en te genieten van de zon?..
€6.50
Ex Tax:€5.37
Model: Playmobil 70408, Politieman met hond
De hardwerkende politieman is op patrouille met zijn hond. Ze controleren de buurt en kijken of er geen schurken rondlopen...
€6.50
Ex Tax:€5.37
Model: Playmobil 70379 Feeën onderzoeker
Deze Playmobil Feeënonderzoeker kan absoluut niet in je collectie ontbreken als je gek bent op magische wereld van eenhoorns en feeën. Zet je onderzoekende bril op en kom alles te weten over deze schepsels. Gebruik je vergrootglas en schrijf al je onderzoeksresultaten op in het grote boek zo..
€6.99
Ex Tax:€5.78
Model: Playmobil 9355 Zeemeermin
De knappe Playmobil zeemeermin prinses kijkt nog even hoe ze eruit ziet voordat ze op stap gaat met een nog knappere zeemeermin prins. Met een gouden scepter in haar hand staat niets haar meer in de weg om een te gekke avond te hebben! De Playmobil zeemeermin speelset bestaat uit een zeemeer..
€6.99
Ex Tax:€5.78
Model: Anansi de spin Memory
Anansi memo geheugenspel bevat 40 kaartjes van stevig karton.Voor dit memospel zijn afbeeldingen gebruikt uit de serie Anansi de spin en dat maakt het voor kinderen heel herkenbaar en extra leuk. Anansi zegt vaak: Wie niet sterk of groot is, moet slim zijn! Dus ga snel op zoek naar de dubbel..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Djeco, duo puzzel Emoties
Leg de juiste emotie bij de gebeurtenis. Wanneer je bang bent in het donker, hoe kijk je dan? En als je blij bent, of juist een beetje verlegen? Deze puzzel nodigt uit om te praten over emoties. Elke puzzel is 13.8 x 7 cm. is 10 x 13 cm. Puzzelen is goed voor de ontwikkeling van je peuter en ..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Djeco, Duo puzzel, Tegenstellingen
Deze vrolijk gekleurde Duo Puzzel van Djeco bestaat uit twaalf puzzels van ieder twee stukjes. Het is de perfecte puzzel voor kleintjes vanaf 2 jaar. Probeer bij elke situatie de tegenstelling te vinden, bijvoorbeeld vies/schoon en zon/sneeuw. Productdetails:Categorie: KinderpuzzelGeschikt vo..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Djeco, Kleine verhaaltjes puzzel
Leuke set van 8 puzzeltjes waarbij kleuters gestimuleerd worden om een verhaaltje met 3 puzzelstukken bij elkaar te zoeken en de verhaallijn in de juiste volgorde te plaatsen. Zo gaat de beer met een boot op het water, hangt zijn hengel in het water en heeft uiteindelijk beet en vangt een vi..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Djeco, puzzel Aankleden
Aankleden in een paar stappen, leg jij de DJECO puzzel in de goede volgorde? Logisch denken, wat trek je als eerste aan? Puzzelen is goed voor de ontwikkeling van je kleine en een fijne bezigheid om samen met je kind te doen. Een uitdagende en leerzame puzzel voor peuters. Productdetails:Cate..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Playmobil 70194 Oma met rollator
De Playmobil 70194 Oma met Rollator redt zich nog prima. Ze stapt vrolijk rond achter haar rollator, voorzien van een grote tas met alles wat ze nodig heeft. Als haar kleindochter langskomt en haar verrast met een bos bloemen en een grote doos chocolade, dan kan de dag van de Playmobil 70194..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: SmartCar mini
Gebruik je verstand bij het bouwen van deze auto! Kan jij een auto volgens plan in elkaar zetten? Plaats de 4 blokken op de juiste plaats en maak een testritje met je auto. SmartCar Mini is een leuke, compacte 3D-puzzel met 24 opdrachten. Inhoud: 1 auto met 4 wielen, 4 blokken in 4 verschill..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Showing 1 to 12 of 53 (5 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.