Menu
Your Cart

Speelgoed

Het Franse merk Djeco maakt bijzonder speelgoed voor jonge kinderen met de mooiste designs en van de hoogste kwaliteit. Djeco steekt speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen en vrolijke kleuren.


Model: Playmobil 70402, Feeënvriendin met ree
Het verzorgen van de dieren in het bos is een van de taken van de feeën. Vandaag zorgt de vriendelijke fee voor een klein jong hertje. Urenlang spelen ze samen verstoppertje in het sprookjesbos...
€6.50
Ex Tax:€5.37
Model: Playmobil 70404, Paardrijdster
Het paard is haar beste vriend. Vandaag geniet ze de hele dag van haar geliefde dier en gaan ze een lange rit maken. Wat is er mooier dan op een paard door het bloeiende landschap te rijden en te genieten van de zon?..
€6.50
Ex Tax:€5.37
Model: Playmobil 70408, Politieman met hond
De hardwerkende politieman is op patrouille met zijn hond. Ze controleren de buurt en kijken of er geen schurken rondlopen...
€6.50
Ex Tax:€5.37
Model: Djeco, duo puzzel Emoties
Leg de juiste emotie bij de gebeurtenis. Wanneer je bang bent in het donker, hoe kijk je dan? En als je blij bent, of juist een beetje verlegen? Deze puzzel nodigt uit om te praten over emoties. Elke puzzel is 13.8 x 7 cm. is 10 x 13 cm. Puzzelen is goed voor de ontwikkeling van je peuter en ..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Djeco, Duo puzzel, Tegenstellingen
Deze vrolijk gekleurde Duo Puzzel van Djeco bestaat uit twaalf puzzels van ieder twee stukjes. Het is de perfecte puzzel voor kleintjes vanaf 2 jaar. Probeer bij elke situatie de tegenstelling te vinden, bijvoorbeeld vies/schoon en zon/sneeuw. Productdetails:Categorie: KinderpuzzelGeschikt vo..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Djeco, Kleine verhaaltjes puzzel
Leuke set van 8 puzzeltjes waarbij kleuters gestimuleerd worden om een verhaaltje met 3 puzzelstukken bij elkaar te zoeken en de verhaallijn in de juiste volgorde te plaatsen. Zo gaat de beer met een boot op het water, hangt zijn hengel in het water en heeft uiteindelijk beet en vangt een vi..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Djeco, puzzel Aankleden
Aankleden in een paar stappen, leg jij de DJECO puzzel in de goede volgorde? Logisch denken, wat trek je als eerste aan? Puzzelen is goed voor de ontwikkeling van je kleine en een fijne bezigheid om samen met je kind te doen. Een uitdagende en leerzame puzzel voor peuters. Productdetails:Cate..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: SmartCar mini
Gebruik je verstand bij het bouwen van deze auto! Kan jij een auto volgens plan in elkaar zetten? Plaats de 4 blokken op de juiste plaats en maak een testritje met je auto. SmartCar Mini is een leuke, compacte 3D-puzzel met 24 opdrachten. Inhoud: 1 auto met 4 wielen, 4 blokken in 4 verschill..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Djeco, Puzzel in het bos
De doos bevat drie puzzels (een ijsbeer, uil en een eekhoorntje), elk met een eigen moeilijkheidsgraad. Geweldig kinderspeelgoed van het Franse merk Djeco, hoge kwaliteit en de mooiste designs!Productdetails:Categorie: Educatief speelgoedMerk: Djeco9, 12 en 16 stukjesMateriaal: karton..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: 17112020120
Urenlang speelplezier met De Gorgels! Dit handige meeneem koffertje bevat een 50 stukjes puzzel, een domino en een memo spel. Productdetails: Categorie: De Gorgels spelletjes Geschikt vanaf 4 jaar Merk: Just Games..
€10.00
Ex Tax:€8.26
Model: 1302202156700
Puzzeltrein - Bosdieren De bosdieren gaan op reis met de trein. Ga je gezellig mee? Leg de stukjes van de puzzeltrein in de goede volgorde. Lukt het om alle dieren te vinden? Dit leuke doosje bevat tien puzzelstukjes en een tien-pagina tellend boekje met rijmpjes over de bosdieren. Zowel doosje, bo..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Djeco, Pinstou
Leuke bezigheid om in je eentje te kunnen doen. Met Pinstou leg je met de houten pincet het juiste aantal bijen, tijgers en appels die op de opdrachtkaart staan in de juiste volgorde op je speelbord. Op de achterkant staat de juiste oplossing. Pinstou is naast dat je leert tellen ook goed vo..
€12.50
Ex Tax:€10.33
Showing 1 to 12 of 32 (3 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.