Menu
Your Cart

Speelgoed

Model: Djeco, Memo puzzel dieren
Oefen je beeldenassociatie en geheugen met dit domino en memory spel ineen! Leg alle kaarten met leuke dieren erop afgebeeld neer met de plaatjes naar beneden. De eerste speler draait twee kaarten om. Als het delen van hetzelfde dier zijn, wint hij de kaarten en mag opnieuw spelen door twee ..
€7.95
Ex Tax:€6.57
Model: djeco, duo puzzel Verstoppertje
Deze vrolijk gekleurde Duo Puzzel van Djeco bestaat uit twaalf puzzels van ieder twee stukjes. Het is de perfecte puzzel voor kleintjes vanaf 2 jaar. Probeer bij elk stukje het verstopte diertje te vinden en zo alle duo’s te herenigen. Productdetails:Categorie: Educatieve puzzelGeschikt voor ..
€7.99
Ex Tax:€6.60
Model: Djeco, Domino puzzel dieren
Dit dominospel bestaat uit 28 stukken. Op de ene kant van de stukken staan dieren en op de andere kant staan traditionele dominostippen. Het spel leert jonge kinderen kleuren, vormen en dieren te herkennen. De traditionele domino stippen helpen iets oudere kinderen met cijfers en tellen.Prod..
€7.99
Ex Tax:€6.60
Model: Djeco, Duo puzzel, Tegenstellingen
Deze vrolijk gekleurde Duo Puzzel van Djeco bestaat uit twaalf puzzels van ieder twee stukjes. Het is de perfecte puzzel voor kleintjes vanaf 2 jaar. Probeer bij elke situatie de tegenstelling te vinden, bijvoorbeeld vies/schoon en zon/sneeuw. Productdetails:Categorie: KinderpuzzelGeschikt vo..
€7.99
Ex Tax:€6.60
Model: Djeco, Kleine verhaaltjes puzzel
Leuke set van 8 puzzeltjes waarbij kleuters gestimuleerd worden om een verhaaltje met 3 puzzelstukken bij elkaar te zoeken en de verhaallijn in de juiste volgorde te plaatsen. Zo gaat de beer met een boot op het water, hangt zijn hengel in het water en heeft uiteindelijk beet en vangt een vi..
€7.99
Ex Tax:€6.60
Model: Djeco, Kleuren lotto
Loto Colours van Djeco is een bingo spel waarbij je moet proberen als eerste je bingokaart vol te krijgen met de afbeeldingen in de juiste kleur. Welke kaart kies jij? Rood, blauw, Groen of Geel? Productdetails:Categorie: KinderspelletjeMateriaal: KartonGeschikt vanaf 2 jaarMerk: Djeco..
€7.99
Ex Tax:€6.60
Model: Djeco, Seizoenen Lotto
Leuk en leerzaam Lotto spel van het Franse merk Djeco. Het spel gaat als volgt; alle spelers mogen een seizoensbordje kiezen. De 16 ronde afbeeldingskaartjes worden ondersteboven neergelegd. Om de beurt kiezen de spelers een afbeeldingskaartje, hoort deze bij hun seizoensbordje, dan leggen..
€7.99
Ex Tax:€6.60
Model: SmartCar mini
Gebruik je verstand bij het bouwen van deze auto! Kan jij een auto volgens plan in elkaar zetten? Plaats de 4 blokken op de juiste plaats en maak een testritje met je auto. SmartCar Mini is een leuke, compacte 3D-puzzel met 24 opdrachten. Inhoud: 1 auto met 4 wielen, 4 blokken in 4 verschill..
€8.99
Ex Tax:€7.43
Model: Down the Rabbit
Een ondergronds avontuur! Meneer Vos, Meneer Das en de Familie Konijn zijn allemaal op zoek naar een nieuwe woonst. Maar met zoveel dieren die onder de grond leven in het bos, moeten ze opletten om niet op de verkeerde plaats te graven. Zorg ervoor dat elk dier een hol heeft met een eigen ui..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: Flipping Dolphins
Kun jij erachter komen wat dolfijnen onder water doen? Kies een opdracht en plaats de puzzelstukken zoals staat afgebeeld op het spelbord. Flippin' Dolphins is een uitdagend magnetisch puzzelspel van Smart Games. Bij het spel zitten 48 opdrachten van makkelijk tot moeilijk. Dankzij het compa..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: 17112020120
Urenlang speelplezier met De Gorgels! Dit handige meeneem koffertje bevat een 50 stukjes puzzel, een domino en een memo spel. Productdetails: Categorie: De Gorgels spelletjes Geschikt vanaf 4 jaar Merk: Just Games..
€10.00
Ex Tax:€8.26
Model: The Gruffalo en andere verhaaltjes
My First Puzzle, 9 puzzels van 2 stukjes, 18 x 10 cm...
€10.99
Ex Tax:€9.08
Showing 1 to 12 of 29 (3 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.