Menu
Your Cart

Boeken

Lezen begint op schoot.

Voor de spraak- en taalontwikkeling van een kind is lezen erg belangrijk. Dus van boeken heb je nooit genoeg.

Model: Zaklampboek - Speuren in de bijenwereld
Bijtje Zoë is op zoek naar een plekje om te wonen. Ze vliegt langs lieveheersbeestjes, vlinders en mieren om te zien hoe zij wonen. Maar wat is nou een fijn huis voor een bij? Help jij mee met zoeken? Het boek begint eerst met een educatief stuk over het onderwerp. Hier kom je ook gelijk d..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Zaklampboek - Speuren in de tuin
Egeltje Bobby woont in een mooie tuin. Elke dag maakt hij een rondje. Hij scharrelt door het schuurtje, bekijkt de moestuin, wandelt door het gras, neemt een kijkje bij de vijver en klimt in de boomhut. Vandaag mag jij mee. Zie jij wat Bobby allemaal ziet? Het boek begint eerst met een edu..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Zaklampboek- Speuren in het water
Het boek begint eerst met een educatief stuk over het onderwerp. Hier kom je ook gelijk de kartonnen zaklamp tegen. Vervolgens begint er een verhaal met dikgedrukte woorden. Deze dikgedrukte woorden staan onderaan de pagina afgebeeld. De rechterpagina is nu nog donker, maar als je de zakla..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Zaklampboek- Speuren naar dolfijnen
Maak kennis met Dolf en zijn familie in de zee! Het boek begint met een educatief stuk over het dier de dolfijn. Hier kom je ook gelijk de kartonnen zaklamp tegen. Vervolgens begint er een verhaal met dikgedrukte woorden over de kleine, dappere dolfijn Dolf. Deze dikgedrukte woorden staan ..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Een kijkje in het - Dierenbos
Er gebeurt van alles in het Dierenbos - het lijkt wel of de dieren het net zo druk hebben als mensen. Kun jij je voorstellen hoe het zou zijn als het leven in het bos net zo ging als in de stad? De leider van een wolvenroedel is de burgemeester , de edelherten zijn de rijke mensen en de raaf..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Een kijkje in het - Insectenhotel
Insecten: je kijkt er zo overheen. En dat is jammer, want het leven van deze kwetsbare beestjes is ontzettend boeiend! Neem nou de boktor. Die ziet eruit als een stoere wijsneus. Dat komt door zijn superlange voelsprieten, daardoor kun je moeilijk bij hem in de buurt komen. En wat dacht je v..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: De reis van Grote Panda & Kleine Draak
Grote Panda en Kleine Draak zijn terug! Voor de liefhebbers van De jongen, de mol, de vos en het paard en Dingen die je alleen ziet wanneer je er de tijd voor neemt Grote Panda en Kleine Draak hebben lezers over de hele wereld geïnspireerd met hun boodschap van vriendelijkheid, hoop en veerk..
€20.00
Ex Tax:€18.35
Model: Grote Panda & Kleine Draak
Een charmant, prachtig geïllustreerde verhaal over twee beste vrienden Twee geliefde vrienden, Grote Panda en Kleine Draak, reizen samen door de seizoenen van het jaar. Op hun weg zijn ze vaak verdwaald, en hoewel ze niet weten waar ze zijn, ontdekken ze veel mooie bezienswaardigheden die z..
€20.00
Ex Tax:€18.35
Model: De kleine kapitein
Een van de meest geliefde kinderboeken uit de Nederlandse jeugdliteratuur van meesterverteller Paul Biegel, in een prachtige, geïllustreerde omnibus. 'De kleine kapitein' is een van Biegels meest geliefde boeken. Carl Hollander voorzag deze gevierde klassieker van de iconische, vrolijke maar..
€25.99
Ex Tax:€23.84
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.