Menu
Your Cart

Boeken

Lezen begint op schoot.

Voor de spraak- en taalontwikkeling van een kind is lezen erg belangrijk. Dus van boeken heb je nooit genoeg.

Model: Een Pup In De Klas
Verhaal vol humor op AVI M3. Wat gebeurt er als er een jonge pup in de klas is? En hoe houden de kinderen deze hond verborgen voor de strenge juf Lin? Productdetails:Categorie: LeesboekAVI: M3Auteur: Isabel VersteegUitgever: ZwijsenBindwijze: hardcoverAantal bladzijden: 32Afmetingen: 21,2 x 15..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Waar woon jij?
De vader van Jimmy schrijft een boek. Om in alle rust te kunnen werken, gaat hij logeren in een huisje van een kennis. Dat huisje staat in een tuinpark en Lisa en Jimmy gaan natuurlijk op bezoek. Ze ontmoeten opa Boot, die op een schip heeft gewoond. Buurvrouw Roos, die prachtig gitaar kan spelen. E..
€9.50
Ex Tax:€8.72
Model: Zaklampboek - Speuren in de bijenwereld
Bijtje Zoë is op zoek naar een plekje om te wonen. Ze vliegt langs lieveheersbeestjes, vlinders en mieren om te zien hoe zij wonen. Maar wat is nou een fijn huis voor een bij? Help jij mee met zoeken? Het boek begint eerst met een educatief stuk over het onderwerp. Hier kom je ook gelijk d..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Zaklampboek - Speuren in de tuin
Egeltje Bobby woont in een mooie tuin. Elke dag maakt hij een rondje. Hij scharrelt door het schuurtje, bekijkt de moestuin, wandelt door het gras, neemt een kijkje bij de vijver en klimt in de boomhut. Vandaag mag jij mee. Zie jij wat Bobby allemaal ziet? Het boek begint eerst met een edu..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Zaklampboek- Speuren in het water
Het boek begint eerst met een educatief stuk over het onderwerp. Hier kom je ook gelijk de kartonnen zaklamp tegen. Vervolgens begint er een verhaal met dikgedrukte woorden. Deze dikgedrukte woorden staan onderaan de pagina afgebeeld. De rechterpagina is nu nog donker, maar als je de zakla..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Zaklampboek- Speuren naar dolfijnen
Maak kennis met Dolf en zijn familie in de zee! Het boek begint met een educatief stuk over het dier de dolfijn. Hier kom je ook gelijk de kartonnen zaklamp tegen. Vervolgens begint er een verhaal met dikgedrukte woorden over de kleine, dappere dolfijn Dolf. Deze dikgedrukte woorden staan ..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: BAM! Ik lees: De kont van een hond
BAM! Lees alles over honden.Als je leest over wat je écht interessant vindt, kun je lezen voordat je het weet. Weetjes over je favoriete onderwerpen heb je nooit genoeg.Een hond heeft heeft een heel goede neus.Hij snuffelt wat af.Hij ruikt overal aan.Ook aan konten van andere honden.Zo zeggen ho..
€10.99
Ex Tax:€10.08
Model: BAM! Ik lees: Gek op gamen
BAM! Lees alles over gamen.Als je leest over wat je écht interessant vindt, kun je lezen voordat je het weet. Weetjes over je favoriete onderwerpen heb je nooit genoeg.Gamen is leuk.Gamen met een ander is heel leuk. Je maakt vrienden.En werkt samen.Je hebt plezier. Je leert goed denken.Het voelt..
€10.99
Ex Tax:€10.08
Model: De truc met de dollende dassen
Eefie, Joost, Nina, en Pepijn wonen samen met hun ouders en oma in Hotel de Korenwolf. De vier kinderen noemen zichzelf ook wel 'de bende van De Korenwolf' en oma is het erelid.Hotel De Korenwolf wordt bedreigd in zijn voortgang. De kinderen ontdekken dat er een weg zal worden aangelegd in het..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Een kijkje in het - Insectenhotel
Insecten: je kijkt er zo overheen. En dat is jammer, want het leven van deze kwetsbare beestjes is ontzettend boeiend! Neem nou de boktor. Die ziet eruit als een stoere wijsneus. Dat komt door zijn superlange voelsprieten, daardoor kun je moeilijk bij hem in de buurt komen. En wat dacht je v..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco
Ga op avontuur met Rutger, Thomas & Paco en los het mysterie van de verdwenen halsband van Paco op door te puzzelen, tekenen en lezen! Het doeboek staat boordevol puzzels, challenges, moppen en alles wat je altijd al wilde weten over je favoriete YouTubers. Met onder andere:De grote Rutger..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: Het waanzinnige doeboek
Waanzinnig veel speelplezier! Dus... pen en potlood in de aanslag!Ontcijfer raadselachtige rijmpjes.Bedenk je eigen rooksignalen.Maak een trofee voor je huisdier!Te gekke raadsels, puzzels, spelletjes en tekenopdrachtenProductdetails:Categorie: DoeboekAuteur: Andy GriffithsIllustrator: Terry DentonS..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Showing 1 to 12 of 65 (6 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.