Menu
Your Cart

Informatief

Hier vind je informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen.
Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Model: De aarde heeft jou nodig
Kerntitel Kinderboekenweek 2022- Groep 3 & 4 Denk jij er weleens over na wat er met je afval gebeurt zodra de vuilnislieden het hebben opgehaald? Dit boek laat je zien hoe afval ontstaat, waar het naartoe gaat én wat wij kunnen doen om de hoeveelheid afval te verminderen. Deze optimist..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: De boswachter
Een verhelderend informatief boek op kleutermaat over de boswachter en alles wat zij (of hij) doet. Voor natuurvrienden vanaf 4 jaar. Vandaag gaan we op pad met de boswachter. Moeten er bomen gekapt of geplant worden? Zijn er dieren in het bos die er eerder niet waren? Is het bos schoon of h..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: Bouwvakker
De architect bedenkt hoe een huis er gaat uitzien. Ze tekent een plan en geeft dat aan de bouwvakker. Hij bouwt het huis helemaal volgens plan, en heeft daarbij allerlei werktuigen en voertuigen nodig. Een huis bouwen is enorm veel werk, maar wat wordt het mooi! Een boeiend informatief boek..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: De brandweerman
Een brand kan heel gevaarlijk zijn. Gelukkig bestaat de brandweer! Brandweerlui springen in hun speciale pakken en haasten zich met de brandweerwagen naar de brand. Maar ze helpen mensen ook op andere manieren ... Een vlot informatief boek op kleutermaat over de brandweer. Productdetails..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: De imker
De imker weet veel over bijen. Het hele jaar werkt hij met de beestjes, maar vooral in de zomer is het zoemend druk. Kasten bouwen, dieren verzorgen, honing oogsten... En wist je dat we zonder bijen nooit lekker fruit kunnen eten? Een leerrijk en informatief boek op kleutermaat over de im..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: De Klimaatjes, Afval in de bak
Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur waarin we jullie op eigen en vaak grappige wijze laten zien hoe jij zelf je leefwereld fijn kunt houden. Veel leesplezier! Het is zomer! Egel werkt in haar atel..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: De Klimaatjes, Blij met een bij
Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur waarin we jullie op eigen en vaak grappige wijze laten zien hoe jij zelf je leefwereld fijn kunt houden. Veel leesplezier!Egel is bezorgd. Er groeien geen ..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: De Klimaatjes, Kliekjesfeest
Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur waarin we jullie op eigen en vaak grappige wijze laten zien hoe jij zelf je leefwereld fijn kunt houden. Veel leesplezier!Een moestuintje is hard werken. Ook voor de groenten, want..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: De klimaatjes, Lekker donker
Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur waarin we jullie op eigen en vaak grappige wijze laten zien hoe jij zelf je leefwereld fijn kunt houden. Veel leesplezier!De Klimaatjes gaan kamperen en willen ..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: De Klimaatjes, Plasticsoep
Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur waarin we jullie op eigen en vaak grappige wijze laten zien hoe jij zelf je leefwereld fijn kunt houden. Veel leesplezier!De Klimaatjes genieten van de zon en d..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: De Klimaatjes, Warme truien
Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur waarin we jullie op eigen en vaak grappige wijze laten zien hoe jij zelf je leefwereld fijn kunt houden. Veel leesplezier!Kikker en Muis zijn bij Duif op bezoek..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Model: De Klimaatjes, Waterpret
Het is een warme dag. De Klimaatjes willen graag het opblaasbadje vullen met water, maar dat vindt Muis niet zo’n goed idee. Ze legt uit waarom het beter is om zuinig te zijn met water – zeker op warme dagen. Gelukkig bedenken de vriendjeseen plan om samen toch waterpret te kunnen hebben. Een..
€17.95
Ex Tax:€16.47
Showing 1 to 12 of 29 (3 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.