Menu
Your Cart

Leesboeken 7 - 9 jaar

Deze boeken zijn perfect voor wie zelf lekker in een hoekje wil kruipen met een goed boek.

Of om nog even een hoofdstukje te lezen voor het slapen gaan. Of 2 hoofdstukjes... Of 3...

Ideaal voor tijdens een regenachtige middag, of juist op het strand.

Maar je kan hier natuurlijk ook fijn uit voorlezen!

Model: Spekkie en Sproet - Een speurder let altijd op!
Spekkie en Sproet - Een speurder let altijd op!Na school gaan Spekkie en Sproet naar Het Tuinhuis. Zo heet de opvang. Het is er leuk. Er is een grote moestuin bij. Sproet hoopt dat hij mag gaan zaaien. Maar Spekkie ontdekt sporen in de aarde. En dan wordt er ook iets vermist... Tijd om te ga..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Balletkonijntjes: de auditie
Millie is door het dolle heen. ‘De BalletBende’, haar favoriete tv-programma, wordt gefilmd op haar dansschool! Er komt een auditie… en wie het mooist kan dansen, mag meedoen in de show! Er is niets wat Millie liever zou willen. Maar is ze dapper genoeg? Durft ze wel mee te doen aan de audit..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: Het doeboek van Rutger, Thomas & Paco 2
Rutger, Thomas en Paco zijn DOL op pretparken! Dit doeboek staat vol puzzels, raadsels en spellen die daarmee te maken hebben. Doe de opdrachten, verzamel stickers en plak die op de poster om je eigen pretpark te bouwen! Daarna kun je de poster gebruiken om een tof spel te spelen! Hoe cool i..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: De Wensclub - De geheime wens
Sara, Fien, Fatima en Floris vormen samen een geheime club die dromen laat uitkomen! Deze keer hebben ze een wel heel lastig project. Het parkje naast het verzorgingstehuis is helemaal verwilderd. Er is zelfs een oude meneer vast komen te zitten met zijn rollator. De Wensclub gaat aan de s..
€13.99
Ex Tax:€12.83
Model: Punkertje
'Punkertje' is een verhaal van Erik van Os en Elle van Lieshout over een piepklein maar niet over het hoofd te zien personage dat je onmiddellijk in je hart zult sluiten. De komst van Punkertje, een eigenzinnig en stoer kindje, zorgt voor een onverwachte wending in het leven van een keurige ..
€13.99
Ex Tax:€12.83
Model: Spekkie en Sproet en de verborgen code
Spekkies nicht gaat verhuizen naar een groot, oud huis, waar nog veel op te ruimen is. Spekkie en Sproet helpen een dagje mee. Op een vreemde plek ontdekken ze een fotoboek. Waarom was het zo goed verstopt, en welk geheim zou erin te vinden zijn? Ondertussen houden de buren alles nieuwsgieri..
€13.99
Ex Tax:€12.83
Model: Spekkie en Sproet: complot in de trein
Spekkie en Sproet gaan samen met politieneef Nelson naar een grote kermis in Duitsland. Maar onderweg, in de trein, krijgt Nelson een dringend telefoontje: hij moet voor een belangrijke zaak meteen door naar Wenen. Spekkie vindt het prima, nu kan ze lekker speuren. En dat doet ze dan ook! ..
€13.99
Ex Tax:€12.83
Model: De enorm eigenwijze eenhoorn Vrolijk Sneeuweenhoornfeest!
Het is bijna kerstmis en de leerlingen van de Eenhoornschool zullen een speciaal toneelstuk opvoeren. Maar de enorm eigenwijze eenhoorn Dirk heeft veel meer interesse in de kerstkoekjes dan in repeteren! Met vrolijke sneeuwbalgevechten, een schaatsbaan en een wel heel bijzondere perfecte boom..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: De enorm eigenwijze eenhoorn op het strand
Zon, zee en strand – wat wil je nog meer? Alweer het vijfde, doldwaze boek over Mira en haar eenhoorn Dirk. Het is tijd om lekker naar het STRAND te gaan! Daar valt een hoop plezier te beleven, al heeft Dirk, de enorm eigenwijze eenhoorn, alleen maar zin in FRIET en IJSJES! Lukt het Mira en ..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: Hotel Flamingo
Als Julia van haar oudtante een hotel erft, weet ze nog niet dat het een totaal vervallen pand is, waar alleen nog een oude beer als portier en een ringstaartmaki als receptionist werken. Ooit was Hotel Flamingo het zonnigste hotel van de Beestenboulevard. Maar toen bouwde Marcus Malafide zijn..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: Kattensoep
Boeli logeert vaak met zijn kat bij zijn opa. Maar nu is er in opa’s wijk iets vreemds aan de hand: er verdwijnen katten! Boeli gaat samen met buurmeisje Lucy op onderzoek uit. Wie zit er achter de mysterieuze kattenverdwijningen?De meeste buurtkinderen denken dat het die vreemde mevrouw Herba..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: Mees Kees - De husselrace
De Nationale Voorleeswedstrijd is alleen bedoeld voor groep 7 en 8. Dus de klas van mees Kees mag niet meedoen en Sammy de Husselaar al helemáál niet. Jammer hoor! Maar wat doen ze daar dan, met al die spandoeken en vlaggen? En trouwens, waarom hebben Tobias en de broer van Mees Kees ineens ..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Showing 1 to 12 of 54 (5 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.