Menu
Your Cart

Prentenboeken

Voorlezen is voor veel kinderen een dagelijks terugkerend ritueel. Samen lezen is knus en gezellig, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Deze prachtige prentenboeken zijn niet alleen leuk om zelf uit te lezen en te bekijken, ze zijn vooral heerlijk om uit voor gelezen te worden.

Model: Mini prentenboek editie, Maar eerst ving ik een monster
Het Prentenboek van het Jaar 2022 verschijnt in een speciale mini-editie. Deze mini-editie is vanaf 26 januari tot en met 5 februari 2022 verkrijgbaar bij de boekhandel. Maar wees er snel bij want OP= OP!Waarom is het kort? Omdat het bedtijd is. Het verhaal gaat over jou. Jij ging slapen. En t..
€5.25
Ex Tax:€4.82
Model: Overdag is hij een krokodil
Bij zonsopkomst in de grote stad worden miljoenen mensen wakker. Ze staan ​​op, ontbijten en maken zich klaar om aan het werk te gaan. Ook bij de kleine held van dit boek, Meneer Krokodil, is net de wekker gegaan. We volgen hem terwijl hij zijn tanden poetst, de juiste stropdas uitkiest en d..
€6.99 €14.99
Ex Tax:€6.41
Model: Opa, ga je mee?
Een opa en kleinzoon gaan samen een dagje naar het strand. Spelen met de bal, een zandkasteel bouwen, vliegeren en natuurlijk zwemmen. Maar dan is opa opeens verdwenen. Waar kan hij gebleven zijn?Product details:Auteur: Anke KranendonkIllustrator: Liset CelieUitgever: RubinsteinBindwijze: hardcoverA..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Zaklampboek, Speuren in de dierentuin
Het muisje Nina vindt het maar zielig dat er dieren in de dierentuin zitten. Ze gaat ze bevrijden! Maar als de stoere Nina met de dieren praat, blijkt dat ze helemaal niet weg willen... Vrolijke voorleesverhalen met prachtige zoekplaten. Met een 'zaklamp' van stevig wit karton. Leuke weetjes..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: De kleine walvis, kartonboek
Boy woont met zijn vader en zes katten in een klein vissershuisje. Na een stormachtige nacht vindt hij een jonge walvis op het strand. Dat is het begin van een bijzondere vriendschap… Benji Davies is behalve auteur-illustrator ook animatieregisseur. Zijn werk wordt in 35 landen uitgegeven. ..
€11.00
Ex Tax:€10.09
Model: Het eiland van opa (kartonboek)
Het populaire prentenboek Het eiland van opa van auteur en illustrator Benji Davies is nu ook verkrijgbaar als gebonden kartonboek. Eerder verschenen De kleine walvis en De kleine walvis in de winter in een stevige kartonnen uitgave. Het eiland van opa is een prachtig verhaal over de band ..
€11.00
Ex Tax:€10.09
Model: Oma vogeltje, kartonboek
De jongen Boy uit De kleine walvis van Benji Davies (Prentenboek van het Jaar 2017) beleeft nieuwe avonturen in Oma Vogeltje. Het is vakantie en Boy gaat bij zijn oma logeren, die op een klein eiland woont. Zijn oma heeft het druk met van alles en nog wat en Boy verveelt zich. Op een dag gaat..
€11.00
Ex Tax:€10.09
Model: Allemaal gezinnen
Hoe zien gezinnen eruit? Hoe ziet jouw gezin eruit? En hoe veranderen gezinnen? In dit mooi geïllustreerde boek leren kleine kinderen over familiediversiteit: eenoudergezinnen, adoptie, pleeggezinnen, scheiden, hertrouwen, gemengde huwelijken en nog veel, veel meer. Productdetails:Categorie..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: 08092019350
Dit Harrie. Holbewoner Harrie. Harrie woont in hol. Harrie's hol perfect. Maar Harrie niet blij. Harrie wil nieuw hol. Productdetails: Categorie: prentenboek Auteur: Frann Preston-Gannon Uitgever: BBNC UitgeversDe mening van de Vrolijke BoekenwurmOp een nacht kan Harrie de ..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: Ik ben ( heel erg) bang in het donker
Als de zon ondergaat, wordt het Donker steeds groter. Het wordt groter en groter tot het ALLES bedekt. Het Donker kan eng zijn maar het kan ook andere dingen zijn: het is maar net hoe je het bekijkt... Productdetails:Categorie: Prentenboek, Thema bang zijnAuteur: Anna MilbourneIllustrator: Da..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: Ik ben niet (heel erg) bang om alleen te zijn
Dit meisje volgt haar vader overal - naar boven, naar beneden en zelfs naar de wc! Ze is niet graag ALLEEN - de wereld is zo groot en zij is zo klein! Vinden zij en haar papa een oplossing? Een mooi verhaal om te laten zien dat je eigenlijk nooit ECHT alleen bent - het is maar hoe je het bekijk..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: Ik ben ( bijna) altijd vriendelijk
Vriendelijk zijn is heel belangrijk. Belangrijker zelfs dan het snelste rennen of alle antwoorden weten. Daarom ben ik (bijna) altijd vriendelijk. Productdetails:Categorie: Prentenboek, thema vriendschapAuteur:  Anne MilbourneIllustrator: Asa GillandUitgever: UsborneBindwijze: HardcoverA..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Showing 1 to 12 of 253 (22 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.