Menu
Your Cart

Prentenboeken

Voorlezen is voor veel kinderen een dagelijks terugkerend ritueel. Samen lezen is knus en gezellig, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Deze prachtige prentenboeken zijn niet alleen leuk om zelf uit te lezen en te bekijken, ze zijn vooral heerlijk om uit voor gelezen te worden.

Model: Mini prentenboek editie, Maar eerst ving ik een monster
Het Prentenboek van het Jaar 2022 verschijnt in een speciale mini-editie. Deze mini-editie is vanaf 26 januari tot en met 5 februari 2022 verkrijgbaar bij de boekhandel. Maar wees er snel bij want OP= OP!Waarom is het kort? Omdat het bedtijd is. Het verhaal gaat over jou. Jij ging slapen. En t..
€5.25
Ex Tax:€4.82
Model: Overdag is hij een krokodil
Bij zonsopkomst in de grote stad worden miljoenen mensen wakker. Ze staan ​​op, ontbijten en maken zich klaar om aan het werk te gaan. Ook bij de kleine held van dit boek, Meneer Krokodil, is net de wekker gegaan. We volgen hem terwijl hij zijn tanden poetst, de juiste stropdas uitkiest en d..
€6.99 €14.99
Ex Tax:€6.41
Model: Opa, ga je mee?
Een opa en kleinzoon gaan samen een dagje naar het strand. Spelen met de bal, een zandkasteel bouwen, vliegeren en natuurlijk zwemmen. Maar dan is opa opeens verdwenen. Waar kan hij gebleven zijn?Product details:Auteur: Anke KranendonkIllustrator: Liset CelieUitgever: RubinsteinBindwijze: hardcoverA..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Zaklampboek, Speuren in de dierentuin
Het muisje Nina vindt het maar zielig dat er dieren in de dierentuin zitten. Ze gaat ze bevrijden! Maar als de stoere Nina met de dieren praat, blijkt dat ze helemaal niet weg willen... Vrolijke voorleesverhalen met prachtige zoekplaten. Met een 'zaklamp' van stevig wit karton. Leuke weetjes..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Rupsje Nooitgenoeg
Op een mooie dag kruipt Rupsje Nooitgenoeg uit zijn ei. Hij heeft ontzettende honger, dus hij begint meteen met eten en hij houdt niet op tot hij een heel grote dikke rups is. Dan bouwt hij een huisje om zich heen en daar komt hij pas weer uit als hij een mooie vlinder is geworden.Een buiten..
€10.99 €14.99
Ex Tax:€10.08
Model: De kleine walvis, kartonboek
Boy woont met zijn vader en zes katten in een klein vissershuisje. Na een stormachtige nacht vindt hij een jonge walvis op het strand. Dat is het begin van een bijzondere vriendschap… Benji Davies is behalve auteur-illustrator ook animatieregisseur. Zijn werk wordt in 35 landen uitgegeven. ..
€11.00
Ex Tax:€10.09
Model: Het eiland van opa (kartonboek)
Het populaire prentenboek Het eiland van opa van auteur en illustrator Benji Davies is nu ook verkrijgbaar als gebonden kartonboek. Eerder verschenen De kleine walvis en De kleine walvis in de winter in een stevige kartonnen uitgave. Het eiland van opa is een prachtig verhaal over de band ..
€11.00
Ex Tax:€10.09
Model: Oma vogeltje, kartonboek
De jongen Boy uit De kleine walvis van Benji Davies (Prentenboek van het Jaar 2017) beleeft nieuwe avonturen in Oma Vogeltje. Het is vakantie en Boy gaat bij zijn oma logeren, die op een klein eiland woont. Zijn oma heeft het druk met van alles en nog wat en Boy verveelt zich. Op een dag gaat..
€11.00
Ex Tax:€10.09
Model: De Kerstmisaurus - Prentenboek
De Kerstman en zijn rendieren wonen heel ver in het Noorden, in wonderlijke, magische en witbesneeuwde oorden. De Kerstman en zijn rendieren wonen daar niet alleen, maar met een heel speciale dino, zoals hij is er maar één... De Kerstmisaurus wil niets liever dan leren vliegen zodat hij met ..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: De ridder zonder billen (kartonboek)
Wat doe je als je billen eraf worden gehapt door een enorme draak? Huilen natuurlijk! Want welke prinses wil er nu met een ridder zonder billen trouwen? Maar deze ridder zonder billen laat de moed niet zakken. Hij gaat gewoon op zoek naar een nieuw paar billen – en naar een prinses!De ridder..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: Van wie is die poep in de dierentuin?
Van WIE is die gekke, glinsterende groene poep in de dierentuin van Simon Snoep? Alle dieren leggen uit waarom die gloeiende poep echt niet van hen kan zijn. Een hilarisch rijmend boek met zachte poep om in te knijpen waar kinderen niet van af kunnen blijven!Productdetails:Categorie: Kartonboe..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: Ik ben bruin!
Ik ben bruin! Ik ben mooi. Ik ben perfect. Ik heb deze tekening gemaakt. Ik heb deze woning gebouwd. Ik heb deze computer ontworpen. Ik heb deze marathon gelopen. Ik heb deze prijs gewonnen. Ik heb dit boek geschreven. Ik ben bruin! Ik ben fantastisch. Ik ben net als jij.Productdetails:Categ..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Showing 1 to 12 of 298 (25 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.