Menu
Your Cart

Prentenboeken

Voorlezen is voor veel kinderen een dagelijks terugkerend ritueel. Samen lezen is knus en gezellig, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Deze prachtige prentenboeken zijn niet alleen leuk om zelf uit te lezen en te bekijken, ze zijn vooral heerlijk om uit voor gelezen te worden.

Model: Mini prentenboek editie, Maar eerst ving ik een monster
Het Prentenboek van het Jaar 2022 verschijnt in een speciale mini-editie. Deze mini-editie is vanaf 26 januari tot en met 5 februari 2022 verkrijgbaar bij de boekhandel. Maar wees er snel bij want OP= OP!Waarom is het kort? Omdat het bedtijd is. Het verhaal gaat over jou. Jij ging slapen. En t..
€5.25
Ex Tax:€4.82
Model: 14032020210
Guus is een knorrige hond. Hij houdt nergens van, vooral niet van nieuwe vrienden maken. Maar zal hij van gedachten veranderen als er een nieuwe puppy in zijn huis komt wonen? Is Guus eigenlijk... een goedzak? Lach je slechte humeur weg met dit grappige verhaal over boze buien, vriendschap, ..
€6.99 €14.99
Ex Tax:€6.41
Model: Overdag is hij een krokodil
Bij zonsopkomst in de grote stad worden miljoenen mensen wakker. Ze staan ​​op, ontbijten en maken zich klaar om aan het werk te gaan. Ook bij de kleine held van dit boek, Meneer Krokodil, is net de wekker gegaan. We volgen hem terwijl hij zijn tanden poetst, de juiste stropdas uitkiest en d..
€6.99 €14.99
Ex Tax:€6.41
Model: Egalus
PRENTENBOEK van de Kinderboekenweek 2022Egalus gaat over een rommel-prikkende egel, die de kinderen laat beseffen hoe wondermooi en waardevol de natuur is. Dat past perfect bij het thema van de Kinderboekenweek: Gi-ga-groen. De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van illu..
€8.25
Ex Tax:€7.57
Model: Zaklampboek, Speuren in de dierentuin
Het muisje Nina vindt het maar zielig dat er dieren in de dierentuin zitten. Ze gaat ze bevrijden! Maar als de stoere Nina met de dieren praat, blijkt dat ze helemaal niet weg willen... Vrolijke voorleesverhalen met prachtige zoekplaten. Met een 'zaklamp' van stevig wit karton. Leuke weetjes..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: De kleine walvis, kartonboek
Boy woont met zijn vader en zes katten in een klein vissershuisje. Na een stormachtige nacht vindt hij een jonge walvis op het strand. Dat is het begin van een bijzondere vriendschap… Benji Davies is behalve auteur-illustrator ook animatieregisseur. Zijn werk wordt in 35 landen uitgegeven. ..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Klein Konijn helpt mama
Na Klein Konijn niet verdwaald van prentenboekentalent John Bond is er nu Klein Konijn helpt mama, een nieuw, grappig avontuur over het onweerstaanbare peuterkonijn. Klein Konijn helpt mama met een belangrijke taak: hij mag een brief posten. Voor hij op pad gaat belooft hij mama onderweg h..
€10.00 €10.00
Ex Tax:€9.17
Model: 02112019410
Klein Konijn en Mama Konijn willen een taart bakken, maar de bessen zijn op. Dus gaat Klein Konijn zelfverzekerd op pad om bessen te zoeken. Klein Konijn trotseert gevaren. Maar op het laatst lijkt Klein Konijn verdwaald, of toch niet? Met één gevonden bes en een scherpe neus, komt Klein Konijn weer..
€10.00 €14.99
Ex Tax:€9.17
Model: Klein Konijn kom maar naar huis
Klein Konijn, het onweerstaanbare peuterkonijn van auteur-illustrator John Bond, is terug met een gloednieuw avontuur: Klein Konijn – Kom naar huis. Klein Konijn gaat in de tuin kamperen. Maar eerst moet hij nog spullen halen. Touw, hout en marshmallows, natuurlijk. Dit wordt de beste dag..
€10.00 €14.99
Ex Tax:€9.17
Model: Oma vogeltje, kartonboek
De jongen Boy uit De kleine walvis van Benji Davies (Prentenboek van het Jaar 2017) beleeft nieuwe avonturen in Oma Vogeltje. Het is vakantie en Boy gaat bij zijn oma logeren, die op een klein eiland woont. Zijn oma heeft het druk met van alles en nog wat en Boy verveelt zich. Op een dag gaat..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Draakje Vurig
Het enthousiaste Draakje Vurig heeft een super-idee. Hij weet precies wat hij wil; varen naar het eiland in het meer! Als het plannetje na al zijn inspanningen toch dreigt te mislukken, wordt meteen duidelijk waarom hij Draakje Vurig heet...Een prentenboek op rijm vol passie en vuur, dat her..
€12.95
Ex Tax:€11.88
Model: Draakje Vurig op school
Het enthousiaste Draakje Vurig doet erg zijn best op school. Hij vindt het er leuk, maar soms gebeurt er wel erg veel om hem heen. Na zo’n drukke schooldag kan dan zomaar de vlam in de pan slaan… Ook dit nieuwe avontuur van Draakje is herkenbaar voor alle wilskrachtige, maar tegelijkertijd z..
€12.95
Ex Tax:€11.88
Showing 1 to 12 of 200 (17 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.