Menu
Your Cart

Prentenboeken

Voorlezen is voor veel kinderen een dagelijks terugkerend ritueel. Samen lezen is knus en gezellig, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind. Je kunt daarom niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Deze prachtige prentenboeken zijn niet alleen leuk om zelf uit te lezen en te bekijken, ze zijn vooral heerlijk om uit voor gelezen te worden.

Model: Mini prentenboek editie, Maar eerst ving ik een monster
Het Prentenboek van het Jaar 2022 verschijnt in een speciale mini-editie. Deze mini-editie is vanaf 26 januari tot en met 5 februari 2022 verkrijgbaar bij de boekhandel. Maar wees er snel bij want OP= OP!Waarom is het kort? Omdat het bedtijd is. Het verhaal gaat over jou. Jij ging slapen. En t..
€5.25
Ex Tax:€4.82
Model: 14032020210
Guus is een knorrige hond. Hij houdt nergens van, vooral niet van nieuwe vrienden maken. Maar zal hij van gedachten veranderen als er een nieuwe puppy in zijn huis komt wonen? Is Guus eigenlijk... een goedzak? Lach je slechte humeur weg met dit grappige verhaal over boze buien, vriendschap, ..
€6.99 €14.99
Ex Tax:€6.41
Model: Overdag is hij een krokodil
Bij zonsopkomst in de grote stad worden miljoenen mensen wakker. Ze staan ​​op, ontbijten en maken zich klaar om aan het werk te gaan. Ook bij de kleine held van dit boek, Meneer Krokodil, is net de wekker gegaan. We volgen hem terwijl hij zijn tanden poetst, de juiste stropdas uitkiest en d..
€6.99 €14.99
Ex Tax:€6.41
Model: Oma vogeltje, kartonboek
De jongen Boy uit De kleine walvis van Benji Davies (Prentenboek van het Jaar 2017) beleeft nieuwe avonturen in Oma Vogeltje. Het is vakantie en Boy gaat bij zijn oma logeren, die op een klein eiland woont. Zijn oma heeft het druk met van alles en nog wat en Boy verveelt zich. Op een dag gaat..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Zaklampboek, Speuren in de dierentuin
Het muisje Nina vindt het maar zielig dat er dieren in de dierentuin zitten. Ze gaat ze bevrijden! Maar als de stoere Nina met de dieren praat, blijkt dat ze helemaal niet weg willen... Vrolijke voorleesverhalen met prachtige zoekplaten. Met een 'zaklamp' van stevig wit karton. Leuke weetjes..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Draakje Vurig
Het enthousiaste Draakje Vurig heeft een super-idee. Hij weet precies wat hij wil; varen naar het eiland in het meer! Als het plannetje na al zijn inspanningen toch dreigt te mislukken, wordt meteen duidelijk waarom hij Draakje Vurig heet...Een prentenboek op rijm vol passie en vuur, dat her..
€12.95
Ex Tax:€11.88
Model: Draakje Vurig op school
Het enthousiaste Draakje Vurig doet erg zijn best op school. Hij vindt het er leuk, maar soms gebeurt er wel erg veel om hem heen. Na zo’n drukke schooldag kan dan zomaar de vlam in de pan slaan… Ook dit nieuwe avontuur van Draakje is herkenbaar voor alle wilskrachtige, maar tegelijkertijd z..
€12.95
Ex Tax:€11.88
Model: 08092019350
Dit Harrie. Holbewoner Harrie. Harrie woont in hol. Harrie's hol perfect. Maar Harrie niet blij. Harrie wil nieuw hol. Productdetails: Categorie: prentenboek Auteur: Frann Preston-Gannon Uitgever: BBNC UitgeversDe mening van de Vrolijke BoekenwurmOp een nacht kan Harrie de ..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: Ik ben ( heel erg) bang in het donker
Als de zon ondergaat, wordt het Donker steeds groter. Het wordt groter en groter tot het ALLES bedekt. Het Donker kan eng zijn maar het kan ook andere dingen zijn: het is maar net hoe je het bekijkt... Productdetails:Categorie: Prentenboek, Thema bang zijnAuteur: Anna MilbourneIllustrator: Da..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: Ik ben niet (heel erg) bang om alleen te zijn
Dit meisje volgt haar vader overal - naar boven, naar beneden en zelfs naar de wc! Ze is niet graag ALLEEN - de wereld is zo groot en zij is zo klein! Vinden zij en haar papa een oplossing? Een mooi verhaal om te laten zien dat je eigenlijk nooit ECHT alleen bent - het is maar hoe je het bekijk..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: Ik ben ( bijna) altijd vriendelijk
Vriendelijk zijn is heel belangrijk. Belangrijker zelfs dan het snelste rennen of alle antwoorden weten. Daarom ben ik (bijna) altijd vriendelijk. Productdetails:Categorie: Prentenboek, thema vriendschapAuteur:  Anne MilbourneIllustrator: Asa GillandUitgever: UsborneBindwijze: HardcoverA..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: Trots op haar!
Zuri’s haar heeft een eigen wil en er is niets wat het niet kan. Het kan krullen of juist in allemaal kleine vlechtjes gevlochten worden. En als het regent, heeft het zelfs magische krachten! Zuri’s vader vindt haar haar fantastisch en daar is ze erg trots op. Maar ze heeft wel een beetje hu..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Showing 1 to 12 of 171 (15 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.