Menu
Your Cart

Geschenkbox

Luxe verpakte geschenkboxen met boek en knuffel of met een puzzel van een bekend figuur uit een mooi prentenboek.
Altijd leuk om cadeau te krijgen of te geven!

Model: 21022018110
Rupsje Nooitgenoeg heeft honger. Hij eet maar door. Als alle blaadjes op zijn, begint hij aan taart, worst, snoep, fruit en chocolade. Elke dag van de week wordt hij een beetje dikker, totdat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt. Hij bouwt een huisje om zich heen en aan het eind van de week komt hij..
€17.99
Ex Tax:€16.50
Model: 23112018720
Boy woont met zijn vader en zes katten in een klein vissershuisje. Na een stormachtige nacht vindt hij een jonge walvis op het strand. Dat is het begin van een bijzondere vriendschap...Deze mini-editie met walvisknuffel wordt verkocht in een vrolijke geschenkbox. Leuk om te geven én om te krijgen! ..
€17.99
Ex Tax:€16.50
Model: Cadeaudoos met Waar is Dribbel en knuffel
Deze geliefde puppy is over de hele wereld bekend en een ware classic onder de peuters. In deze prachtige cadeaudoos vind je het boek Waar is Dribbel?, het allereerste flapjesboek ooit, en ook nog een superschattig Dribbel-knuffeltje. Dat wil toch iedereen hebben?! Heerlijk cadeau voor alle ..
€18.99
Ex Tax:€17.42
Model: Tot aan de maan en terug
Raad eens wat een prachtige cassette dit is? Wat moeten we hier nog over zeggen? De twee mooiste klassieke prentenboeken om te geven aan degene van wie je houdt: Raad eens hoeveel ik van je hou en Zullen we vriendjes zijn? in een prachtige cassette. Wie dit boek krijgt, weet het: de gever ho..
€24.99
Ex Tax:€22.93
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.