Menu
Your Cart

Voorleesboeken

Blijf voorlezen

vergeet niet dat ook kinderen die al prima zelf kunnen lezen, het prettig vinden om naar een verhaal te luisteren. Gewoon blijven voorlezen dus.

 

 

Model: De Zoete Zusjes moppenboek
Kijk uit, de slappe lach ligt op de loer met het nieuwe De Zoete zusjes moppenboek van Hanneke de Zoete. Fans stuurden duizenden moppen op naar de Zoete zusjes, en dit zijn de 365 allerallerleukste. Voor elke dag is er een goeie grap! Dat wordt lachen, gieren en brullen met Janna en Saar. ..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Operatie dolfijn
De zomer is aangebroken op Walviseiland en de Thea Sisters krijgen strandkriebels. De een wil zonnebaden en de ander kan niet wachten om het water in te duiken. Maar als de muizinnen eenmaal op het strand zijn aangekomen, zien ze plotseling een kleine dolfijn in ondiep water zwemmen. Het die..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: puppy kwijt
Als de Thea Sisters tussen het leren door aan een pauze toe zijn, gaan ze hun vrienden Tim en Noor opzoeken in hun herberg aan het strand. Ze maken er kennis met de schattige nieuwe puppy die de twee net hebben gekocht. Maar als op een morgen het tuinhek per ongeluk is blijven openstaan, g..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: 14032020350
De dieren kunnen niet slapen en komen allemaal naar Gijs, het kleine olifantje. Ze willen bij hem in bed slapen. Maar een schaap, een giraf, een beer en een moederhond met haar kleintjes? Dat past niet in het bed van Gijs. Gijs besluit om aan de dieren te laten zien dat de nacht helemaal niet eng is..
€9.99
Ex Tax:€9.17
Model: 4042020100
Aadje, het liefste piraatje sinds tijden, mag dan wel opgroeien op zee en omringd worden door stoere piraten, hij moet net als iedereen zijn bord leegeten, zich goed wassen én leren zwemmen. Productdetails: Categorie: voorleesboek/ zelfleesboek Auteur: Marjet Huiberts Uitgever: Gottmer..
€10.99
Ex Tax:€10.08
Model: 19122020190
Top Bob de reddende hond lost mysteries en misdrijven op. Een spannend avontuur vol humor voor jonge lezers.Mijn neus trilt een beetje. Dat heb ik altijd als er iets in de lucht zit. Een nieuw avontuur misschien? Productdetails: Categorie: voorleesboekje of zelf lezen Auteur: Harmen van Straate..
€10.99
Ex Tax:€10.09
Model: 19122020210
De baasjes van Bob pakken hun koffers. Bob weet wat dat betekent: vakantie! Maar dan stoppen zijn baasjes bij een groot hek. Bob snapt al snel hoe het zit. Ze sturen hem naar een hondenpension (of beter gezegd: gevangenis), terwijl ze zelf lekker op vakantie gaan.Daar lijkt de gemene hondenverzorgst..
€10.99
Ex Tax:€10.09
Model: Stinkhond gaat naar school
Vandaag gaat Stinkhond voor het eerst naar school! Zal hij goed genoeg leren lezen om de etiketten te lezen van wat mensen in zijn vuilnisbak gooien? Of zal hij Plattekat kunnen voorlezen uit zijn lievelingsboek? Productdetails:Categorie: (voor)leesboekAuteur: Colas GutmanIllustrator: Marc B..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Stinkhond is jarig
Stinkhond wil heel graag jarig zijn. Daarom geeft hij een feestje in zijn vuilnisbak. Iedereen is uitgenodigd. Maar zal er wel iemand komen? En welke cadeautjes zal hij krijgen? Eigenlijk wil Stinkhond maar één ding: Dat Plattekat hem helpt zijn mama terug te vinden. Het lijkt er op dat dit nog gaa..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: 10022021100
Stinkhond, de vieze en slechtruikende straathond, voelt zich eenzaam in zijn vuilnisbak.Hij denkt de hele tijd aan verliefde stelletjes die ‘s avonds gezellig bij elkaar slapen in een hok.Plattekat, zijn trouwe vriend, probeert hem wat te troosten, maar het helpt niet echt.Stinkhond wil ook graag ve..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Stinkhond Kampioen
Het leven is niet makkelijk voor Josette en haar vreselijke broertje Jojo. Hun mama is er vandoor en hun papa zet hen onder druk om uit te blinken in sport. Om hen te helpen, organiseren Stinkhond en Plattekat de Jolympische spelen. De wedstrijden vinden plaats tussen de vuilnisbakken op ..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Alleen losers spelen vals
In Rokford is een wedstrijd uitgeschreven voor journalisten waarmee je een vakantie in De Praalpieper kunt winnen, het meest exclusieve resort van heel Muizeneiland.Klem ziet die hoofdprijs wel zitten en schrijft niet alleen zichzelf, maar ook Geromimo in. Dan blijkt dat ze samen met de ande..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Showing 1 to 12 of 35 (3 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.