Menu
Your Cart

Baby & Peuterboekjes

Babyboeken zijn zo gemaakt dat een baby zich niet bezeert en het boekje tegen een stootje kan. Zodra het kindje iets groter wordt komen de peuterboeken in zicht en daarmee ook het plaatjes kijken en woordjes zeggen. 

Model: Kleine Takkie
Stevig kartonboek met korte voorleesverhaaltjes over het allerleukste hondje: Takkie. Jip en Janneke zijn gek op hem, vanaf het moment dat ze hem vinden op straat. Takkie kan heel goed zwemmen en hij helpt graag met bellenblazen. Aan avonturen geen gebrek met dat hondje in huis! Productdeta..
€5.99
Ex Tax:€5.49
Model: Kleine Siepie
Stevig kartonboek met korte voorleesverhaaltjes over de allerleukste poes: Siepie. Jip en Janneke zijn gek op haar, zeker als ze jonge poesjes heeft. Maar Siepie kan ook pianospelen als de beste en ze eet haar eigen verjaarscadeautje op. Met Siepie is altijd iets te beleven!! Productdetails..
€5.99
Ex Tax:€5.50
Model: Hallo!
Kartonboek voor baby’s over hoe leuk het is om op verschillende manieren Hallo te zeggen. Opvallende, contrastrijke illustraties van Grace Habib, speciaal ontworpen om baby’s te stimuleren. Van karton, met doorkijkgaatjes: het boekje is stevig genoeg om keer op keer te lezen. Productdetails:..
€7.99
Ex Tax:€7.33
Model: 18122019210
Vrolijk zwaait Sep op de schommel. "Doe je mee? Vlug, kom erbij. Samen spelen is nog leuker.'"Zeker weten,' zegt Fien blij. Productdetails: Categorie: peuterboekje Auteur: Ingeborg Bijlsma bekend van de Bobbi boekjes Uitgever: Kluitman..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 1309201860
Sep ligt in zijn bed te woelen, knijpt zijn ogen heel hard dicht. Hij wil slapen,maar het lukt niet. Werd het maar alvast weer licht. Morgen dan is Sep echt jarig, en nu is hij nog niet moe. In de kamer hoort hij stemmen. Hij wil naar beneden toe. Productdetails: Categorie: peuter- kleuterboekje..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: De ambulance van muis
Samen met Kees werkt Muis op de ambulance. Als Oscar zich heeft bezeerd, gaan ze snel naar hem toe. Tatuu, tatuu! De ambulance van muis komt eraan!Productdetails:Categorie: baby- en peuterboek, kartonboekAuteur: Lucy CousinsUitgever: LeopoldMateriaal: stevig karton, makkelijk afneembaarBindwijze: ha..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: De vuilniswagen van muis
Broem, broem! Muis en Kora halen glas, papier, plastic en vuilnis op. Dat doen ze met een hele grote vuilniswagen. Ga je met ze mee?Productdetails:Categorie: baby- en peuterboek, kartonboekAuteur: Lucy CousinsUitgever: LeopoldMateriaal: stevig karton, makkelijk afneembaarBindwijze: hardcoverPagina..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Gefeliciteerd, lieve Bobbi!
Hoera, Bobbi is jarig! Wat een spannende dag voor het kleine beertje. Ze versieren het huis, eten lekkere taart en al zijn vriendjes komen langs. Wat zal hij krijgen voor cadeautje? Een vrolijk boekje vol herkenbare situaties voor alle Bobbi-fans.Productdetails:Categorie: peuter- kleuterboekAu..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 140420214500
 Lief voorleesverhaal op rijm over Muis en Beer die ontdekken dat er een kleintje op komst is. Hiep, hiep, hoera! Productdetails: Categorie: peuter, kleuterboekje Leuke plaatjes en voorleesverhaaltje op rijm 22 pagina`s Thema: Gezinsuitbreiding Materiaal: stevig karton Auteur: Pauline ..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: De tuin van Fiep
De lente begint, het zonnetje schijnt: het is tijd om weer naar buiten te gaan! Kijk goed om je heen: ook dichtbij, in je eigen tuin. Zie je de vogeltjes in de struik? Geef je de plantjes water met de tuinslang of de gieter? Ga samen de tuin in met dit handzame kartonboekje. De natuur was e..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Een dag met Sophie, voelboekje
Dit kleurrijke voelboek neemt je mee in de wereld van Sophie de Giraf.Productdetails:Categorie: Baby voelboekjeSerie: Sophie de girafUitgever: Veltman..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 26032020100
Samen dansen, zingen, spelen,alles wil jij met mij delen.Ben ik boos, maak jij me blij.De allerliefste, dat ben jij! Productdetails: Categorie: baby- peuterboekje Materiaal: stevig karton Auteur: Pauline Baartmans..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Showing 1 to 12 of 155 (13 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.