Menu
Your Cart

Vertelplaten

Voorlezen aan een groep kinderen wordt nóg leuker met vertelplaten!

Kinderen raken gefascineerd door de wisselende platen en worden uitgedaagd om hun aandacht bij het verhaal te houden. Deze manier van verhalen vertellen helpt kinderen tot rust te komen en zich te concentreren. Het verwisselen van de vertelplaten is voor kinderen spannend, ze zijn keer op keer benieuwd hoe het verhaal verder gaat en hoe de tekeningen eruit zien.

De vertelplaten verschillen op een aantal punten van een gewoon prentenboek:

  •  De vertelplaten zijn als het ware 'uitvergrote bladzijden' van het prentenboek (A3 formaat)
  •  De tekst staat niet bij de illustratie, maar op de achterkant van de vorige plaat
  •  De prenten zijn gedrukt op stevige, genummerde losse vellen karton, in plaats van op gebonden papieren pagina's
  •  Je hebt je handen vrij. Je kunt hierdoor gemakkelijk dingen aanwijzen, iets uitbeelden, bewegingen, een hand/vingerpopje gebruiken
Model: Vertelplaten, Vos gaat een stukje rijden
Vos gaat een stukje rijden. Door kuilen, over stenen, wobbel-bobbel, nog een hobbel! En door plassen - spitter spatter spetter! Vos heeft het zo naar zijn zin, hij merkt helemaal niet dat de muis achterop springt. En de mol. En de kever ... Productdetails: Categorie: Vertelplaten Auteur: Sus..
€27.50
Ex Tax:€25.23
Model: Vertelplaten, Kom we gaan een boek lezen
VERTELPLATEN: Kom, we gaan een boek lezen! ‘Kom, we gaan een boek lezen!’ roept het kind. Al snel zit iedereen op de bank: de zebra, de kat, het kind, de hamster en de leeuw. Ze kunnen beginnen. ‘Wacht!’ hinnikt de zebra. ‘De ooievaar is er nog niet!’ Ha, daar komt hij juist aan. Zo, nu kunn..
€29.99
Ex Tax:€27.51
Model: 1012021330
VERTELPLATEN: Coco kan het! Prentenboek van het jaar 2020! Coco durft niet te vliegen. Ze zit zo hoog, en wie weet wat voor gevaren haar wachten? Maar misschien ontdekt ze met de hulp van haar moeder dat ze toch dapper genoeg is om de sprong te wagen. Productdetails: Categorie: Vertelplaten Le..
€32.99
Ex Tax:€30.27
Model: 10012021220
VERTELPLATEN: Heb jij misschien Olifant gezien? Een jongetje speelt verstoppertje met een olifant. Het jongetje telt tot tien en de olifant gaat zich verstoppen – dat kan hij HEEL ERG goed, waarschuwt hij nog. En hij krijgt gelijk! Hoewel de lezer hem duidelijk kan zien zitten, staart het jongetje ..
€32.99
Ex Tax:€30.27
Model: 1012021320
VERTELPLATEN: Ik zou wel een kindje lusten De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging. Een dolkomisch verhaal met fijne droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen. Productdeta..
€32.99
Ex Tax:€30.27
Model: 1012021240
VERTELPLATEN: Kerstmis met Boer Boris De kerstboom staat mooi versierd buiten op het erf en alle dieren komen kijken. Behalve het oude varken… Dat blijkt van ouderdom stilletjes te zijn gestorven. Boris organiseert een mooie begrafenis in het bos. En als ze terugkomen in de stal krijgt kerst toch n..
€32.99
Ex Tax:€30.27
Model: 10012021290
VERTELPLATEN: Mama kwijt Uiltje, dat al slapend uit zijn nest valt en op zoek moet naar zijn mama. Eekhoorn zal ’m wel even helpen, maar dan moet kleine Uil wel de juiste aanwijzingen geven... Uiteindelijk komt het gelukkig allemaal goed, met een lekker koekje toe! Productdetails: Categorie: Ve..
€32.99
Ex Tax:€30.27
Model: 1012021250
VERTELPLATEN: Prentenboek van het jaar 2018, Ssst! De tijger slaapt De tijger slaapt en we willen haar niet wakker maken. Maar hoe kunnen alle dieren langs haar als ze zo in de weg ligt? Kikker heeft een idee: ze zweven met ballonnen over de tijger heen! De lezer wordt aangemoedigd de dieren veilig..
€32.99
Ex Tax:€30.27
Model: 10012021280
VERTELPLATEN: We hebben er een geitje bij.Prentenboek van het jaar 2016 Op de kinderboerderij is een nieuwe bewoner geboren. Vóór Mik het babygeitje heeft gevonden moet hij langs alle andere kinderboerderijdieren, die elk op hun eigen manier uiting geven aan hun blijdschap over de geboorte van het ..
€32.99
Ex Tax:€30.27
Model: 10012021310
VERTELPLATEN: Wij gaan op berenjacht Samen met hun vader gaan vier kinderen op berenjacht. Ze zijn nergens bang voor. Ze gaan dwars door sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere wouden heen. Maar dan komen ze een echte beer tegen... Productdetails: Categorie: Vertelplaten Levering duurt lan..
€32.99
Ex Tax:€30.27
Model: Vertelplaten, Boer Boris en de dino
In dit avontuur staat Boer Boris zijn land om te ploegen voor de suikerbieten. Maar dan, o nee, loopt de ploeg vast! Wat kan er aan de hand zijn? Jawel, er zit iets in de ploegenschaar! Een reusachtig bot! Maar van welk dier zou dat nou kunnen zijn? Een cavia? Een marmot? Boer Boris, Berend ..
€35.99
Ex Tax:€33.02
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.