Menu
Your Cart

Sinterklaas

Sinterklaas

Model: 4112020180
Een dubbeldik omdraaiboek van nijntje met daarin twee sinterklaasboeken! In 'nijntje zet haar schoen' lees je over wat er allemaal gaat gebeuren: van de aankomst van sinterklaas tot een cadeautje in je schoen vinden. In 'nijntje zingt voor sinterklaas' staan bekende sinterklaasliedjes die nijntje en..
€7.50
Ex Tax:€6.89
Model: Kom van dat dak!
Herkenbaar en aansprekend verhaal over Sinterklaas op AVI M3, speciaal voor kinderen in groep 3 die net leren lezen. Niek en Klaas zijn de neven van de Sint en willen graag helpen. Maar Sint ziet dat niet zitten. Zouden Moo en Piet dan wel kunnen helpen? Maar waar is Moo eigenlijk? Door de k..
€8.50
Ex Tax:€7.80
Model: 0711201820
Bobbi het beertje mag bij de intocht van Sinterklaas en Zwarte Piet een stukje meerijden op het paard. 's Avonds zingt hij een liedje bij de haard en zet hij zijn laars, met een wortel voor het paard. 's Ochtends liggen er twee cadeautjes, voor olifantje Ollie en voor Bobbi. Hij kan haast niet wacht..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 16102020410
Bobbi vindt het reuze spannend dat hij zijn schoen mag zetten. Hij maakt een mooie tekening voor Sint en de pieten, en hij doet er een lekkere wortel bij voor het paard van Sinterklaas. En dan is het wachten maar... Productdetails: Categorie: peuter- kleuter boekjes Auteur: Monica Maas Uitgeve..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Jip en Janneke, Sinterklaas komt!
Sinterklaas komt! Jip en Janneke kunnen niet langer wachten… Veel te vroeg zetten ze hun schoen en maken ze ruzie over welk liedje ze zullen zingen. Maar dan komt Sinterklaas eindelijk écht bij ze op bezoek en worden Jip en Janneke beloond met de allermooiste cadeaus. Tien heerlijke sinterk..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 2911201740
Woezel en Pip kunnen niet wachten tot het Sinterklaas is. Ze maken een verlanglijstje, zetten hun schoen en zingen sinterklaasliedjes. En van de Wijze Varen krijgen alle vriendjes in de Tovertuin sinterklaasles. Maar dan begint het op de grote dag te stormen. Alles vliegt in het rond, zelfs de mijte..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Mijn kijk- en voelboekje - Sinterklaas
Samen ontdekken, lezen en aanraken. Leuke rijmpjes om voor te lezen en op elke twee pagina's een voelelement. Het boek is van stevig karton met bladzijdes die gemakkelijk zijn om te slaan. Productdetails:Categorie: Voelboek, SinterklaasSerie: Mijn kijk- en voelboekjeUitgever: LantaarnBindwijz..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Pietje Pim helpt de Sint
Pietje Pim zit in groep vier van de pietenschool. Als hij hoort dat Pakjesboot 11 in de problemen is gekomen door een storm, wil hij graag helpen. Er zijn nu te weinig pieten die de pakjes kunnen rondbrengen. Maar iedereen zegt dat hij daar nog te klein voor is. Pietje Pim bedenkt een plan o..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Dikkie Dik wacht op Sinterklaas
Dikkie Dik wacht vol verwachting op het paard van Sinterklaas. Maar telkens als hij denkt hem te horen is het een ander dier. En daar wordt Dikkie Dik zo slaperig van... Productdetails:Categorie: Peuter- kleuterboekAuteur en illustrator: Jet BoekeSerie: Dikkie DikUitgever: GottmerBindwijze: k..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Bobbi, Sinterklaas kijk- en zoekboek
De periode waarin Sinterklaas in het land is, is misschien wel de spannendste tijd van het jaar voor veel peuters en kleuters. Ook Bobbi kan niet wachten. Er is heel veel te zien in zijn nieuwe kijk- en zoekboek. Ideaal in de aanloop naar 5 december. Productdetails:Categorie: zoekboek, Sint..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: 0711201850
In Bobbi viert sinterklaas maakt Bobbi het hele sinterklaasfeest mee. Hij gaat naar de intocht van Sint, zet zijn schoen en viert pakjesavond.  In Bobbi viert kerst geniet Bobbi van alle gezelligheid rond kerst. Hij gaat een kerstboom kopen, die hij mooi mag versieren en hij knutselt mooie kerstkaa..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: Sinterklaas zonder baard
Sinterklaas zonder baard is een geweldig voorleesboek in de weken voor 5 december. Kinderen (en ouders) zullen smullen van dit unieke verhaal, waarin Sinterklaas zijn baard ineens spuugzat is. Zittend in zijn ligstoel op het warme strand in Spanje, krijgt de Sint een ingeving: zijn baard moe..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Showing 1 to 12 of 22 (2 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.