Menu
Your Cart

Kerstboeken

Kerstmis is een perfecte tijd in het jaar om verhaaltjes voor te lezen.
Het wordt eerder donker buiten en het is gezellig om binnen te zitten met het koude winterweer.


Model: 00132
Het is bijna Kerst en Kikker heeft zin in dit feest. Hij maakt een sneeuwpop, hij gaat sleeën in de sneeuw met zijn vriend Eend, hij haalt een kerstboom uit het bos. En hij nodigt al zijn vrienden uit om dit feest met hem te vieren. Productdetails: Materiaal kartonnen boekje met afgeronde hoeken..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 05112020120
Er is een bijzonder kindje geboren... De herders en de wijzen uit het oosten: allemaal komen ze kijken bij Jozef en Maria en het kindje in de kribbe. Dit kartonboek met doorkijkvensters is speciaal voor de allerkleinsten, die zo kunnen kennismaken met het kerstverhaal. Productdetails: Categorie:..
€9.95
Ex Tax:€9.13
Model: Dikkie Dik en de kerstmuis
Dikkie Dik is weer ouderwets op muizenjacht. Bijna heeft hij er eentje te pakken, maar dan blijkt ook Dikkie Dik niet ongevoelig voor de kerstgedacht. Productdetails:Categorie: Peuter- kleuterboekAuteur en illustrator: Jet BoekeSerie: Dikkie DikUitgever: GottmerBindwijze: kartonboek met flapj..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: 1411201810
Een prachtige beschrijving van het kerstverhaal en de geboorte van Jezus, op eenvoudige wijze verteld.Deze klassieker van Dick Bruna bestaat al meer dan 50 jaar en nog altijdonverminderd populair. Dit jaar zit er een gratis extraatje in het boek: 8 kerstengeltjes om in de boom of elders op te hangen..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: Vrolijk kerstfeest, Guus!
Kerstmis... het gezelligste feest van het jaar, vol plezier, lekker eten, spelletjes en grappige truien. Behalve voor knorrige honden zoals Guus. Guus vindt kerst echt helemaal niet leuk. Maar misschien kan de ware kerstgedachte zijn mening veranderen? Dit grappige verhaal leert je waar ke..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: 23112018930
Samen met Berend en Sam heeft Boer Boris een joekel van een kerstboom uitgegraven in het bos. De boom staat mooi versierd buiten op het erf en alle dieren komen kijken. Behalve het oude varken… Dat blijkt van ouderdom stilletjes te zijn gestorven. Boris organiseert een mooie begrafenis in het bos. E..
€14.99
Ex Tax:€13.76
Model: kerstbal nijntje, blauwe bloemen jurk
Prachtige Nijntje kerstbal met haar mooie blauwe bloemetjesjurk. Al sinds de jaren '50 is Nijntje niet meer uit Nederland weg te denken. Wie is er niet opgegroeid met de prachtige boekjes van Dick Bruna? Inmiddels is Miffy ook in de rest van de wereld bekend en houden we daar net zoveel van ..
€17.50
Ex Tax:€14.46
Model: Kerstbal nijntje, Oranje jurk
Met de Vondels kerstboom decoratie van Nijntje oranje zit het wel pluis. Naast de boeken of het speelgoed van Dick Bruna’s bekende konijntje is er nu ook een kersthanger. Nijntje is 11 cm lang (excl. lusje) en draagt een oranje jurkje. Ze bestaat uit hoogwaardig mondgeblazen glas wat met de ..
€17.50
Ex Tax:€14.46
Model: Kerstbal Snuffie
Bij een kerstbal van Nijntje kan de kerstbal van haar hond Snuffie natuurlijk niet ontbreken. De Snufie kerstbal is iets kleiner, maar in verhouding met die van nijntje klopt het helemaal. Ook het hondje is door Dick Bruna tot de essentie teruggebracht. Een superleuk ornament voor in je kerstb..
€17.50
Ex Tax:€14.46
Model: 19122020230
Een dennenboompje is te klein en te krom om in de kersttijd te worden uitgekozen als kerstboom. Het boompje blijft alleen achter in het bos, maar dan gebeurt er iets wat het nooit had durven dromen… Een klein dennenboompje wordt helemaal alleen achtergelaten in het bos nadat de andere bomen door fam..
€15.95
Ex Tax:€14.63
Model: 05112020100
Jingle bells, jingle bells, ga je met ons mee? Je hoort de belletjes van ver in de arrenslee Een muzikaal kerstfeest Vier vrienden toveren hun instrumenten tevoorschijn en spelen het leukste kerstliedje aller tijden. Ze beginnen alleen, maar komen uiteindelijk samen in een prachtige feestelijke symf..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: Kerstmis op straat
Buiten op straat is het al kerstfeest! De dieren bereiden zich voor: ze halen kerstbomen in huis, kopen cadeautjes voor elkaar en bouwen sneeuwpoppen. Vouw de hele straat uit en spiek achter alle flapjes. Wat gebeurt er in de winkels? Wie woont waar? En kijk ook eens naar de achterkant, waar..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Showing 1 to 12 of 18 (2 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.