Menu
Your Cart

Kerstboeken

Kerstmis is een perfecte tijd in het jaar om verhaaltjes voor te lezen.
Het wordt eerder donker buiten en het is gezellig om binnen te zitten met het koude winterweer.


Model: 00132
Het is bijna Kerst en Kikker heeft zin in dit feest. Hij maakt een sneeuwpop, hij gaat sleeën in de sneeuw met zijn vriend Eend, hij haalt een kerstboom uit het bos. En hij nodigt al zijn vrienden uit om dit feest met hem te vieren. Productdetails: Materiaal kartonnen boekje met afgeronde hoeken..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 05112020120
Er is een bijzonder kindje geboren... De herders en de wijzen uit het oosten: allemaal komen ze kijken bij Jozef en Maria en het kindje in de kribbe. Dit kartonboek met doorkijkvensters is speciaal voor de allerkleinsten, die zo kunnen kennismaken met het kerstverhaal. Productdetails: Categorie:..
€9.95
Ex Tax:€9.13
Model: 0711201810
Papa zegt: ,,We gaan iets leuks doen. Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen?'',,Ja,'' juicht Bobbi, ,,ik wil mee!'' Productdetails: Categorie: peuter- kleuterboekje op rijm Auteur: Ingeborg Bijlsma & Monica Maas Uitgever: Kluitman..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Mijn kijk- en voelboekje - Ho, ho, ho, Kerstmis
Samen ontdekken, lezen en aanraken. Leuke rijmpjes om voor te lezen en op elke twee pagina's een voelelement. Het boek is van stevig karton met bladzijdes die gemakkelijk zijn om te slaan. Productdetails:Categorie: VoelboekjeSerie: Mijn kijk- en voelboekjeUitgever: LantaarnBindwijze: gebonde..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Zaklampboek - Speuren in de kerstwereld
Het boek begint eerst met een educatief stuk over het onderwerp. Hier kom je ook gelijk de kartonnen zaklamp tegen. Vervolgens begint er een verhaal met dikgedrukte woorden. Deze dikgedrukte woorden staan onderaan de pagina afgebeeld. De rechterpagina is nu nog donker, maar als je de zaklamp..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Mijn eerste 100 woorden - Kerst
Ho, ho, ho, het is Kerstmis! Met dit fijne kartonboek in de serie van Mijn eerste 100 woorden leren de allerkleinsten belangrijke woorden die horen bij de leukste periode van het jaar. De knusse foto’s van sterren, sneeuwvlokken, kaarsen, kerstengelen en nog veel meer winterse taferelen staan ..
€10.99
Ex Tax:€10.08
Model: Beertje Bo - Vrolijk kerstfeest
Vrolijk, leerrijk schuifboekje over kerst. Beertje Bo is klaar voor kerst! Hij helpt de kerstman cadeautjes brengen. Doe jij mee? Productdetails:Categorie: Schuifboekje, KerstAuteur/illustrator: Benji DaviesSerie: Beertje BoUitgever: ClavisBindwijze: kartonboekAantal bladzijden: 8Afmetingen: 1..
€10.99
Ex Tax:€10.08
Model: De twaalf kerstdagen
Een kerstzoekboek dat je het hele jaar tevoorschijn kunt halen! Het is Kerstmis in het Bijzondere Bos van Beer. Ga je mee? Kun jij alles vinden wat de Kerstman voor Beer heeft meegebracht? Twaalf boeiende boeken Elf lichte lantaarn Tien bevroren ballen Negen schaatsers samen Acht muzikanten ..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Dikkie Dik en de kerstmuis
Dikkie Dik is weer ouderwets op muizenjacht. Bijna heeft hij er eentje te pakken, maar dan blijkt ook Dikkie Dik niet ongevoelig voor de kerstgedacht. Productdetails:Categorie: Peuter- kleuterboekAuteur en illustrator: Jet BoekeSerie: Dikkie DikUitgever: GottmerBindwijze: kartonboek met flapj..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Kerstman, waar ben je?
In het feestelijke Kerstman, waar ben je? kunnen de allerkleinsten op zoek naar de Kerstman. Maar kunnen ze ook de ijsbeer, de sneeuwpop en het kerstelfje vinden? De flapjes zijn gemaakt van vilt: lekker zacht én stevig dus! Een zoek-en-vind-boekje voor de allerkleinsten, met als verrassing ..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: 23112018260
Kerstmis ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen.  Productdetails: Categorie: baby- peuterboeken, met schuifjes  Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar Materiaal: stevig karton Auteur: Nathalie Choux Uitgever: Clavis..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: 811201780
Kom in de kerststemming met Rupsje Nooitgenoeg. Leer tellen van 1 tot 10 Productdetails: Categorie: peuter - kleuterboek Uitgever: Gottmer Auteur: Eric Carle..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Showing 1 to 12 of 43 (4 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.