Menu
Your Cart

Kerstboeken

Kerstmis is een perfecte tijd in het jaar om verhaaltjes voor te lezen.
Het wordt eerder donker buiten en het is gezellig om binnen te zitten met het koude winterweer.


Model: 00132
Het is bijna Kerst en Kikker heeft zin in dit feest. Hij maakt een sneeuwpop, hij gaat sleeën in de sneeuw met zijn vriend Eend, hij haalt een kerstboom uit het bos. En hij nodigt al zijn vrienden uit om dit feest met hem te vieren. Productdetails: Materiaal kartonnen boekje met afgeronde hoeken..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 05112020120
Er is een bijzonder kindje geboren... De herders en de wijzen uit het oosten: allemaal komen ze kijken bij Jozef en Maria en het kindje in de kribbe. Dit kartonboek met doorkijkvensters is speciaal voor de allerkleinsten, die zo kunnen kennismaken met het kerstverhaal. Productdetails: Categorie:..
€9.95
Ex Tax:€9.13
Model: Stinkhond, Vrolijk Kerstfeest!
Het is kerstavond. Stinkhond is blij. De kersthond zal cadeautjes in de vuilnisbak gooien! Maar Plattekat wil daar niet op wachten. Samen met Stinkhond gaat hij op zoek naar een huis. Een huis waar ze welkom zijn om kerst te vieren! Productdetails:Categorie: (voor)LeesboekAuteur:Serie: StinkhondUitg..
€9.99
Ex Tax:€9.17
Model: 23112018260
Kerstmis ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen.  Productdetails: Categorie: baby- peuterboeken, met schuifjes  Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar Materiaal: stevig karton Auteur: Nathalie Choux Uitgever: Clavis..
€10.95
Ex Tax:€10.05
Model: Dikkie Dik en de kerstmuis
Dikkie Dik is weer ouderwets op muizenjacht. Bijna heeft hij er eentje te pakken, maar dan blijkt ook Dikkie Dik niet ongevoelig voor de kerstgedacht. Productdetails:Categorie: Peuter- kleuterboekAuteur en illustrator: Jet BoekeSerie: Dikkie DikUitgever: GottmerBindwijze: kartonboek met flapj..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: 1411201810
Een prachtige beschrijving van het kerstverhaal en de geboorte van Jezus, op eenvoudige wijze verteld.Deze klassieker van Dick Bruna bestaat al meer dan 50 jaar en nog altijdonverminderd populair. Dit jaar zit er een gratis extraatje in het boek: 8 kerstengeltjes om in de boom of elders op te hangen..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: 19122020520
Pippi en de dansende kerstboom Drie kinderen zijn helemaal alleen met kerst. En ze hebben ook geen cadeautjes, en geen lekker eten, en zelfs geen kerstboom. Verdrietig zitten ze in de keuken, als ze ineens een heel raar geluid op de trap horen... Het is Pippi! Op haar paard! En op haar hoofd staat ..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: 23112018930
Samen met Berend en Sam heeft Boer Boris een joekel van een kerstboom uitgegraven in het bos. De boom staat mooi versierd buiten op het erf en alle dieren komen kijken. Behalve het oude varken… Dat blijkt van ouderdom stilletjes te zijn gestorven. Boris organiseert een mooie begrafenis in het bos. E..
€13.99
Ex Tax:€12.84
Model: 23112018650
Fien en Milo gaan een kerstboom kopen. Ze hebben warme kleren aan, want het sneeuwt. In de tuin maken ze een sneeuwpop. Binnen versieren ze de kerstboom. Fien en Milo kiezen kerstballen, slingers en een piek voor boven in de boom. Maar als de kerstboom klaar is, is Milo plots verdwenen … Productdet..
€14.95
Ex Tax:€13.72
Model: Vrolijk kerstfeest, Guus!
Kerstmis... het gezelligste feest van het jaar, vol plezier, lekker eten, spelletjes en grappige truien. Behalve voor knorrige honden zoals Guus. Guus vindt kerst echt helemaal niet leuk. Maar misschien kan de ware kerstgedachte zijn mening veranderen? Dit grappige verhaal leert je waar ke..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: kerstbal nijntje, blauwe bloemen jurk
Prachtige Nijntje kerstbal met haar mooie blauwe bloemetjesjurk. Al sinds de jaren '50 is Nijntje niet meer uit Nederland weg te denken. Wie is er niet opgegroeid met de prachtige boekjes van Dick Bruna? Inmiddels is Miffy ook in de rest van de wereld bekend en houden we daar net zoveel van ..
€17.50
Ex Tax:€14.46
Model: Kerstbal nijntje, Oranje jurk
Met de Vondels kerstboom decoratie van Nijntje oranje zit het wel pluis. Naast de boeken of het speelgoed van Dick Bruna’s bekende konijntje is er nu ook een kersthanger. Nijntje is 11 cm lang (excl. lusje) en draagt een oranje jurkje. Ze bestaat uit hoogwaardig mondgeblazen glas wat met de ..
€17.50
Ex Tax:€14.46
Showing 1 to 12 of 21 (2 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.