Menu
Your Cart

Avi boeken

Om te leren lezen is het belangrijk dat kinderen leren welke klanken bij de letters horen (de klank-tekenkoppelingen).
Daarna leren kinderen korte woorden lezen. Kinderen leren hoe ze twee of drie letters samen kunnen combineren tot een woord.
Het gaat om woorden met een klinker en één of twee medeklinkers, zoals: ik, vis, kam, jas, enz.
Kinderen oefenen door steeds meer letters en lettercombinaties te koppelen aan klanken, zoals: kam, ham, lam, enz. op deze wijze leren kinderen steeds meer nieuwe woorden lezen.
Vervolgens leren kinderen ook langere woorden lezen.

Model: Vos en Haas, Uil is een kok
Uil kookt voor vos en haas. hij maakt soep. en saus. soep uit een pak! en saus uit een pak! 'ik kook ook een ei', zegt hij. maar dat gaat niet zo goed. Productdetails:Categorie: Avi- boekAuteur: Sylvia Vanden HeedeIllustrator: Thé Tjong-KhingSerie: Ik leer lezen met Vos en HaasNiveau: Ik lees als..
€5.00
Ex Tax:€4.59
Model: 200320216100
Lezen is leuk en leren lezen is eigenlijk nog leuker. De teksten en tekeningen in deze boeken helpen kinderen een nieuwe wereld te ontdekken. De serie beslaat het eerste leesjaar van kinderen. Hij sluit aan bij het moderne leesonderwijs en is getest op verschillende basisscholen. Productdetails: ..
€7.99
Ex Tax:€7.33
Model: Aap & Mol en de roos
Mol vindt een prachtige vaas, die hij met hulp van Aap in zijn hol weet te krijgen. Maar nu is die vaas zo leeg. Wat zou een roos er prachtig in staan! Aap wil graag voor Mol op zoek gaan naar een mooie roos, maar in het hele bos is er niet eentje te vinden… Productdetails:Categorie: Avi bo..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Aap & Mol, Het hol is vol
Het hol van mol is nogal een rommeltje. Aap besluit dat het tijd is voor een grote schoonmaak, maar mol wil helemaal geen afstand doen van zijn spullen. Over de bestemming van de koekjes kunnen ze het gelukkig wél eens worden. Productdetails:Categorie: Avi boekjeLeesniveau: AviStartAuteur: ..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Agent en Boef, Lol in de lucht
dit is agent. dit is zijn hond. en dit is...hee... dat is gek, de cel is leeg. waar is boef? net was hij hier. nu is hij weg. hoe kan dat? Een grappig avontuur hoog in de lucht. Voor beginnende lezers vanaf AVI M3...
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: 200320212600
Een mooi leesboek op AVI M3 van Paul van Loon. Een verhaal over willen weten wie je bent. Flier weet het nog niet. Is ze net als jij? Een aanrader voor kinderen die leren lezen!flier is klein.ze zit in een boom op een tak. maar wat voor dier is flier? is ze een eekhoorn, net als plok? een bosuil, ne..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Stinkhond gaat naar school
Vandaag gaat Stinkhond voor het eerst naar school! Zal hij goed genoeg leren lezen om de etiketten te lezen van wat mensen in zijn vuilnisbak gooien? Of zal hij Plattekat kunnen voorlezen uit zijn lievelingsboek? Productdetails:Categorie: (voor)leesboekAuteur: Colas GutmanIllustrator: Marc B..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Stinkhond is jarig
Stinkhond wil heel graag jarig zijn. Daarom geeft hij een feestje in zijn vuilnisbak. Iedereen is uitgenodigd. Maar zal er wel iemand komen? En welke cadeautjes zal hij krijgen? Eigenlijk wil Stinkhond maar één ding: Dat Plattekat hem helpt zijn mama terug te vinden. Het lijkt er op dat dit nog gaa..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Stinkhond Kampioen
Het leven is niet makkelijk voor Josette en haar vreselijke broertje Jojo. Hun mama is er vandoor en hun papa zet hen onder druk om uit te blinken in sport. Om hen te helpen, organiseren Stinkhond en Plattekat de Jolympische spelen. De wedstrijden vinden plaats tussen de vuilnisbakken op ..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: 200320214200
Lekker dik AVI groeiboek voor beginnende lezers om zelf te lezen. Het AVI-niveau loopt op van AVI start t/m AVI M4. Koks Piet en Riet beleven allerlei bijzondere avonturen. Zo krijgen ze een nieuwe buurman die luidruchtig verbouwt. Dan blijkt dat hij ook een restaurant begint. Voor Riet ontploft, ve..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: 200320213200
Dikke verhalenbundel voor kinderen die leren lezen. Alle teksten zijn geschreven op het makkelijkste AVI-niveau Start. Het bevat veel verschillende soorten teksten, zoals strips, versjes, moppen, informatieve teksten en (korte) verhalen. Zo kunnen kinderen lekker doorlezen op hun eigen niveau. Van b..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.