Menu
Your Cart

Themaboeken

Model: 230120211200
Nijntje is heel verdrietig als oma dood gaat. Ze zet bloemen op het graf omdat oma daar zo van hield. Productdetails: Categorie: thema, overlijden Auteur: Dick Bruna Uitgever: Mercis..
€7.95
Ex Tax:€7.29
Model: 140420214500
 Lief voorleesverhaal op rijm over Muis en Beer die ontdekken dat er een kleintje op komst is. Hiep, hiep, hoera! Productdetails: Categorie: peuter, kleuterboekje Leuke plaatjes en voorleesverhaaltje op rijm 22 pagina`s Thema: Gezinsuitbreiding Materiaal: stevig karton Auteur: Pauline ..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Bobbi naar het ziekenhuis
Naar het ziekenhuis gaan is best spannend en een operatie al helemaal! Bobbi heeft last van zijn keel en zijn oor, en hij moet geopereerd worden. In dit boek laat Bobbi aan de lezers zien hoe alles in zijn werk gaat. Een fijne voorbereiding voor als je kindje naar de dokter of het ziekenhuis..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Bobbi viert Koningsdag
Na de succesvolle feestdagen-titels Bobbi viert Sint-Maarten, Bobbi viert sinterklaas, Bobbi viert kerst en Bobbi viert Pasen is daar dit voorjaar dan ook Bobbi viert Koningsdag! In deze feestelijke titel brengt Bobbi een bezoekje aan de vrijmarkt en doet hij mee aan de kinderspelen. Hoera v..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Het eiland van opa (kartonboek)
Het populaire prentenboek Het eiland van opa van auteur en illustrator Benji Davies is nu ook verkrijgbaar als gebonden kartonboek. Eerder verschenen De kleine walvis en De kleine walvis in de winter in een stevige kartonnen uitgave. Het eiland van opa is een prachtig verhaal over de band ..
€11.00
Ex Tax:€10.09
Model: Kriebels in je buik- Gevoelens kwartet
Dit speldoosje bevat 32 kwartetkaarten en 8 praatkaarten. Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar en sluit aan bij de boekenreeks Kriebels in je buik van Pauline Oud. Spelenderwijs verwerven kinderen inzicht in hun eigen gevoelens én die van een ander. Daarnaast leren ze dankz..
€12.95
Ex Tax:€10.70
Model: Kriebels in je buik- Ons lichaam kwartet
Dit speldoosje bevat 32 kwartetkaarten en 8 praatkaarten. Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar en sluit aan bij de boekenreeks Kriebels in je buik van Pauline Oud. Spelenderwijs verwerven kinderen inzicht in hun eigen lichaam én die van een ander. Daarnaast leren ze dankz..
€12.95
Ex Tax:€10.70
Model: De bal
'De bal' is een slim verhaaltje aan de hand van enkele bekende emoties van de auteur van het Prentenboek van het Jaar 2023 Joukje Akveld en illustrator Myriam Berenschot. 'De bal' is een warm en gezellig kartonboekje om peuters kennis te laten maken met de woorden en concepten achter de gevo..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: 140420217600
Deze ontroerende vertelling over een jongen in rouw en een denkbeeldige gorilla toont de kracht aan van het praten over verlies. Op de dag van zijn moeders begrafenis roept een jongen de vriend op aan wie hij behoefte heeft: een gorilla. De gorilla is wijs en zachtaardig en hij beantwoordt alle moei..
€13.90
Ex Tax:€12.75
Model: Kletsboek
Kletsboek is een bijzonder boek: een invulboek voor kinderen én grote mensen. Voor jullie. En over jullie. Elke linkerbladzijde is voor jou, elke rechterbladzijde is voor papa of mama. Of voor opa, oma, je tante of oom, je juf of meester ! Met Kletsboek kun je samen lachen, mopperen, fant..
€13.95
Ex Tax:€12.80
Model: Dag Beer
Als Beer doodgaat, kunnen Bever en Mol nauwelijks geloven dat hij er niet meer is. Ze troosten elkaar door over hem te praten, maar ze zijn ook weleens boos en verdrietig. Op een dag gaan ze naar Beers boomhut. Daar vinden ze iets waarmee ze hun vriendje op een heel bijzondere manier kunnen ..
€13.99
Ex Tax:€12.84
Model: Beer moet nodig........poepen
Soms zijn de simpelste dingen het moeilijkst te vinden... Bob de verlegen beer heeft een groot probleem: hij zoekt een rustig plekje om te poepen, maar de andere dieren in het bos laten hem niet alleen. Wat nu? Productdetails:Categorie: Prentenboek, thema zindelijkheidAuteur: Jonny LeightonUi..
€13.99
Ex Tax:€12.84
Showing 1 to 12 of 54 (5 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.