Menu
Your Cart

Sophie de Giraf

Sophie de giraf! Wie kent haar niet?

Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes.

Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau!

Model: Sophie gaat op stap
Sophie gaat op stap met allerlei voertuigen. Ze gaat snel, ze gaat langzaam, ze reist hoog en dan weer laag in dit vrolijke baby voelboekje. Productdetails:Categorie: Baby voelboekjeSerie: Sophie de girafUitgever: Veltman..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Een dag met Sophie, voelboekje
Dit kleurrijke voelboek neemt je mee in de wereld van Sophie de Giraf.Productdetails:Categorie: Baby voelboekjeSerie: Sophie de girafUitgever: Veltman..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Welterusten, Sophie, voelboekje
Sophie en haar vriendjes maken zich klaar om naar bed te gaan.Productdetails:Categorie: BabyboekjeSerie: Baby voelboekje/Sophie de GirafUitgever: VeltmanBindwijze: gebondenAantal bladzijden: 12..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Sophie en haar vriendjes, voelboek
Ontmoet Sophie en haar vijf speciale vriendjes.Productdetails;Categorie: Baby voelboekjeSerie: Sophie de GirafBindwijze: Karton boekUitgever: Veltman..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Sophie de giraf, Badspeeltje
Heerlijk badspeeltje van Sophie de giraf om mee in bad te spelen. De drijver spuit water wanneer op het lichaampje wordt geduwd. Geschikt vanaf 6 maanden.Productdetails:Categorie: BadspeelgoedMerk: Sophie de giraf..
€11.99
Ex Tax:€9.91
Model: Sophie de giraf
Sophie is ongeveer 18 cm lang en kan door jouw baby makkelijk worden vastgepakt aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach wekken door het contrast de aandacht van je kindje. Doordat Sophie is gemaakt van natuurrubber heeft ze een bijzondere geur waardoor je baby haar ook ma..
€21.99
Ex Tax:€20.17
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.