Menu
Your Cart

Fien & Teun

Fien & Teun

Model: Fien & Teun - Kleurboek
Ben jij gek op kleuren?Pak dan gauw je kleurpotloden, verf of stiften voor eindeloos tekenplezier met Fien en Teun en hun dierenvriendjes. In dit gezellige oer-Hollandse kleurboek vind je naast vrolijke kleurplaten ook uitdagende kleuropdrachten, zoals kleuren op nummer, verbind de puntjes e..
€5.99
Ex Tax:€5.50
Model: Fien & Teun spelen Sinterklaas en Pietje
Hoera, Sinterklaas is in het land! Fien en Teun mogen vanavond hun schoen zetten. Ze kunnen bijna niet wachten tot het zover is. Ze spelen dat ze Sinterklaas en Pietje zijn. Ze pakken cadeautjes in, strooien met pepernoten en vullen de schoenen van papa en mama met echte nepcadeaus. Zo gaat ..
€7.99
Ex Tax:€7.33
Model: Fien & Teun - Fien telt tot tien
fien telt tot tien.en dan gaat ze op zoek.op zoek naar teun.maar waar zit teun?Een vrolijk leesboekje op AVI start niveau uit de serie kleuterlezen. Deze serie is bedoeld voor kleuters die al een beetje kunnen lezen.Productdetails:Categorie: AVI boeken, bekende karaktersAuteur: Elisa van Spronsen ..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Fien & Teun - kom, we gaan op reis
fien wil op reis.ze wil heel ver weg.ze pakt haar tas.en teun doet dat ook.maar van loes mag dat niet...wat doen fien en teun?Door de eenvoudige woorden en zinnen kunnen beginnende lezers meteen leeskilometers maken met dit boek op AVI start.Productdetails:Categorie: AVI boeken, bekende karaktersAut..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Fien & Teun 4-1 puzzel
Puzzel er vrolijk op los met deze Fien en Teun 4-in-1 Puzzel van Bambolino Toys! Deze set heeft 4 verschillende puzzeltjes met elk een vrolijke en kleurrijke afbeelding van Fien en Teun in de vier verschillende seizoenen. Puzzelen is niet alleen leuk, het bevordert de motoriek van je klein..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: Memospel Fien & Teun
Dit Bambolino Toys memospel met vrolijke en kleurrijke afbeeldingen van Fien en Teun is een erg leuk spelletje om te spelen met je kindje. Laat je kindje op zoek gaan naar de herkenbare plaatjes van Fien, Teun en de leukste boerderijdiertjes! Productdetails:Categorie: SpeelgoedMateriaal: st..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: Fien & Teun gaan kamperen
Fien en Teun ontdekken een oude tent op zolder. Wow, wat zou het leuk zijn om te kamperen! Papa en mama vinden het goed. Vrolijk pakken ze hun spullen in en nemen afscheid van de dieren op de boerderij, want die kunnen natuurlijk niet mee. Teun krijgt er een kriebelbuik van. En een tent opze..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Sebastiaan knuffel
Leuke, zachte knuffel van Sebastiaan het varken! Sebastiaan het varken is een van de dieren die wonen op de boerderij van Fien en Teun. Samen met alle dierenvriendjes beleven Fien & Teun de leukste avonturen op de boerderij...
€14.99
Ex Tax:€12.39
Model: Fien & Teun - Adventures in Holland
Enjoy fun-filled, typically Dutch adventures with Fien and Teun, the most adorable little farmers in the Netherlands. Go biking or skating, fly kites, visit a windmill, plant tulips, celebrate the King's birthday with the entire country, and much much more... In these delightful stories you'..
€13.99
Ex Tax:€12.83
Model: Fien & Teun - Het GiGaGrote Kriebelbeestjesboek
Ontdek samen met Fien en Teun in tien vrolijke voorleesverhalen de leukste en meest bekende kriebelbeestjes die je ook zomaar in je eigen achtertuin kunt tegenkomen. Van stippenbeesten tot hagelslag op pootjes... het lijkt wel een kleine dierentuin!Waar komen al die bijzondere beestjes vandaan? En h..
€13.99
Ex Tax:€12.83
Model: Fien & Teun - Het Grote Dierenfeest
Ssst… Fien en Teun organiseren een groot verrassingsfeest voor de dieren op de boerderij! Terwijl ze druk bezig zijn met de voorbereidingen, vinden ze een briefje van de buurman, de molenaar. Hij wil graag dat ze op zijn huisdier Stip passen, want hij is een nachtje weg. Dat willen Fien en T..
€13.99
Ex Tax:€12.83
Model: Fien & Teun - Appelpluk spel
Bij Fien en Teun op de boerderij vind je allerlei soorten groenten en fruit, waaronder natuurlijk appels. Kun jij het balletje naar boven balanceren en alle appels van de boom halen in dit appeltje-pluk-spel? Aan de ene kant van het speelbord is het de bedoeling zoveel mogelijk appels te plu..
€16.99
Ex Tax:€14.04
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.