Menu
Your Cart

Zoete ZusjesWij zijn de Zoete Zusjes en we gaan iets superleuks doen!

Saar en Janna zijn de Zoete Zusjes. Ze zijn bekend geworden door hun YouTube filmpjes, maar er zijn ook diverse superleuke boeken geschreven over deze zusjes.

Model: De Zoete Zusjes moppenboek 2
‘De Zoete zusjes moppenboek 2’ is het tweede moppenboek van de populaire zusjes Saar en Janna (bekend van YouTube) met 365 grappen en raadsels.De Zoete Zusjes en hun moeder Hanneke de Zoete hebben wat afgelachen het afgelopen jaar. In ‘De Zoete Zusjes moppenboek 2’ hebben Saar en Janna 365..
€10.99
Ex Tax:€10.08
Model: Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3
De vakantie is natuurlijk niet compleet zonder de Zoete Zusjes! Het grote Zoete Zusjes vakantieboek vakantieboek 3 is weer een vrolijk geïllustreerd doeboek boordevol originele proefjes, experimenten, knutsel- en tekenopdrachten, kleurplaten, testjes en natuurlijk een lekker leesverhaal. Maak ..
€12.50
Ex Tax:€11.47
Model: De Zoete Zusjes vriendenboek
De Zoete Zusjes hebben nu een hun eigen vriendenboekje! Dit is een vervolg op hun eerste boek: Woensdagmiddag met De Zoete Zusjes. Een album voor de mooiste herinneringen aan klasgenoten en vrienden. In dit vriendenboek kunnen kleuters een heleboel grappige weetjes over zichzelf vertellen. ..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: De Zoete Zusjes logeren bij tante Taart
De Zoete Zusjes zijn dolblij, want ze gaan logeren bij hun tante Taart. Ze is niet alleen hun favoriete tante, maar ook een echte bakster die in haar eigen taartenwinkel de heerlijkste taarten en gebakjes maakt. Tante Taart is een ster in bakken; ze wint zelfs elk jaar de eerste prijs op het..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: De Zoete Zusjes gaan verhuizen
In 'De Zoete Zusjes gaan verhuizen’, geschreven door Hanneke de Zoete, gaan Saar en Janna verhuizen. Superleuk, maar ook een beetje spannend. Saar en Janna weten het zo net nog niet, met dat nieuwe huis. Zal het allemaal wel goedkomen?De Zoete Zusjes zitten met allerlei vragen. Voelt het nieuw..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: De zoete zusjes gaan op vakantie
Hoera, de Zoete Zusjes hebben vakantie! Maar waar gaan Saar en Janna dit jaar hun spannende avonturen beleven? Ga met de Zoete Zusjes mee op reis naar een prachtig eiland. Spreken ze daar wel Nederlands? Dat maakt niet uit, als er maar genoeg te doen is! Je kunt er strandjutten, ijsjes eten, ..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: De Zoete Zusjes helpen de natuur
Saar en Janna willen iets doen voor het milieu! In De Zoete Zusjes helpen de natuur gaan ze aan de slag om de speelplek bij hun in de buurt te redden van bouwplannen. Want daar leven allemaal bloemen, vlinders en vogels, en Bram heeft er een geheime boomhut! Daarom verzinnen Saar en Janna ee..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: De Zoete Zusjes houden van Holland
Saar moet een spreekbeurt houden op school. Alle kinderen krijgen een bijzonder land toegewezen, maar Saar krijgt Nederland. Ze vindt het maar saai, wat kan zij nou nog voor nieuws vertellen over het land waar ze zelf woont? Iedereen weet toch alles al? Maar tijdens een rondreis met de hele ..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: De Zoete Zusjes lossen het op
‘De Zoete Zusjes lossen het op' is het ideale boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Geschreven door Hanneke de Zoete en met illustraties van Iris Boter. Het is meivakantie en de Zoete Zusjes Saar en Janna willen een geheime hut bouwen op de zolder. Tijdens het..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas
De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Si..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: De Zoete Zusjes zoeken een schat
Hanneke de Zoete vertelt in De Zoete Zusjes zoeken een schat hoe Saar en Janna op avontuur gaan om een schat te vinden. Ze zien het helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en ee..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: Feest met de Zoete Zusjes bakboek
Het is feest! En dat moet natuurlijk gevierd worden met de allerlekkerste traktaties. Dit is hét bakboek voor feestelijke gelegenheden. Fleurig, kleurig, superlekker en hartstikke makkelijk! Saar en Janna, die je kent van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken bakken makkelijk én leuk voo..
€25.00
Ex Tax:€22.94
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.