Menu
Your Cart

Pim & Pom

Pim & Pom
ze zijn elkaars beste vrienden en beleven samen heel wat avonturen.
Pim & Pom zijn gebaseerd op de verhalen en gedichtjes die Mies Bouhuys schreef over haar katten en Fiep Westendorp tekende hierbij de illustraties. 

Model: 2306201731
Pim en Pom meenemen in bad? Dat kan prima. De meeste katten zijn bang voor water, maar Pim en Pom gaan graag met je mee. Productdetails: Uitgever: Querido Materiaal: badboekje Categorie: baby - peuterboek..
€4.99
Ex Tax:€4.58
Model: 2106201751
Is jouw kind nieuwsgierig naar cijfers? Met dit kleurrijke doeblok oefent je kind spelenderwijs het herkennen en benoemen van cijfers. 'Tellen met Pim &Pom' geeft een goede voorbereiding op het rekenen op school en bevat mooie tekeningen van Fiep Westendorp. Zo wordt tellen nóg leuker. Productdetai..
€6.50
Ex Tax:€5.96
Model: 811201730
Pim en Pom beleven elke dag een nieuw avontuur. Ze gaan kamperen, verjagen een muis, worden verliefd en 's nachts reizen ze zelfs naar de maan. Elk avontuur eindigt gelukkig veilig thuis in de mand, nadat ze sardientjes hebben gekregen van de Vrouw. Maar dan heeft de Vrouw opeens een vriend. Een vri..
€16.99
Ex Tax:€15.59
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.