Menu
Your Cart

Boer Boris

Boer Boris

Model: Winterdoeboek Boer Boris
Als de kou buiten de pret bederft, brengt het 'Winterdoeboek Boer Boris' een wereld vol plezier naar binnen! Dit gloednieuwe doeboek (compleet met stickers!) zit boordevol boerderij-avonturen die niet alleen leuk zijn, maar ook leerzaam. Leer kleuren herkennen en tellen in een winters doolho..
€5.99
Ex Tax:€5.50
Model: 17032018210
In bad met Boer Boris. Productdetails: Categorie: badboekje..
€10.99
Ex Tax:€10.08
Model: Boer Boris op wielen
Boer Boris gaat op pad. Met wie? Met Sam. Op wat? Ze rijden op de tractor in het midden van de straat. Kijk eens hoe de wielen draaien, kijk eens hoe dat gaat! Boer Boris is dol op zijn voertuigen, en vele lezers met hem. Maar is het hun weleens opgevallen dat al die voertuigen een verschillend..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Boer Boris, start de motor!
Wat gebruikt een boer allemaal om zijn werk te doen op de boerderij? Samen met Boer Boris kunnen kleintjes ontdekken welke grote machines Boer Boris bestuurt op zijn boerderij. Dit grote kartonboek zit vol uitklappagina’s die allerlei machines onthullen. Van de tractor tot de ploeg, van de..
€13.99
Ex Tax:€12.84
Model: Boer Boris en het bootje
In 'Boer Boris en het bootje' gaan Boer Boris en de hele boerderij weer eens op stap. De tekst op rijm van Ted van Lieshout zit boordevol humor en laat zich als geen ander voorlezen. Philip Hopman maakte de prachtige grote prenten van de geliefde boer tegen een achtergrond van kleurrijke Ned..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: Boer Boris en de bietjes
'Boer Boris en de bietjes' is alweer het zeventiende prentenboek over de leukste kleine boer van Nederland en Vlaanderen. Inmiddels weet iedereen dat Boer Boris ook de allerbeste boer is. Maar op sommige dagen lukt het zelfs de besten niet. Boer Boris heeft alles geprobeerd, maar de bieten w..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: Boer Boris en de dino
Het 19e deel in de Boer Boris serie!Als Boer Boris zijn land omploegt voor suikerbieten, loopt zijn ploeg vast. Wat kan er aan de hand zijn? Tot hun verbazing vinden Boer Boris, Berend en Sam een reusachtig bot in de ploegenschaar! Maar van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een mar..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: Boer Boris en de sneeuwpop
Het bekendste boertje van Nederland viert de feestdagen in 'Boer Boris en de sneeuwpop', het achttiende deel in de razend populaire prentenboekenreeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman.In 'Boer Boris en de sneeuwpop' beleven Boer Boris en de rest van de boerderij een onvergetelijk winter..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: Boer Boris en Bakkertje Bas
‘Boer Boris en bakkertje Bas’ is alweer het veertiende deel in de razend populaire serie prentenboeken over Boer Boris van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Ook dit deel speelt zich weer af op de boerderij van Boer Boris – maar ook een beetje in de bakkerij van bakkertje Bas. Knol is jari..
€14.99
Ex Tax:€13.76
Model: 101201840
In dit deel hebben de kippen van Boer Boris wel héél kleurrijke eieren gelegd. Help, zijn de kippen soms ziek? Welnee: het is Pasen! De kleurrijke eieren van Boer Boris 'Boer Boris en de eieren' is een perfect prentenboek voor Pasen. De kippen hebben extra hun best gedaan om vrolijke, gekleurde eier..
€14.99
Ex Tax:€13.76
Model: Boer Boris en de luchtballon
Op het erf ligt een heel eenzaam ei. Boer Boris neemt het mee naar binnen, zodat het veilig kan uitkomen. En dat doet het! Maar… dat is geen kippenkuiken, het is een pinguïn! Het is hier veel te warm voor een pinguïnkuiken, hij moet zo snel mogelijk naar huis. Maar hoe? Naar de Zuidpool gaan..
€14.99
Ex Tax:€13.76
Model: 1807201810
Op een ochtend komt zusje Sam aanlopen met een dier dat Boer Boris nog nooit gezien heeft op zijn boerderij: een olifant. Sam beweert bij hoog en laag dat ze al vriendschap met de goeiige lobbes heeft gesloten – en ze wil hem dus houden. Boer Boris is het daar niet mee eens en stuurt de olif..
€14.99
Ex Tax:€13.76
Showing 1 to 12 of 23 (2 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.