Menu
Your Cart

Bobbi

Bobbi

Model: Bobbi kleur- en stickerboek
Zoek de goede plek voor elke Bobbi-sticker! Een aantrekkelijk kleur- en stickerboek voor peuters en kleuters. Plak samen de stickers uit het midden van dit boek op de goede plek en kleur de plaatjes vrolijk in. Productdetails;Categorie: PeuterboekjeAuteur: Monica MaasSerie: BobbiUitgever: ..
€7.50
Ex Tax:€6.88
Model: Gefeliciteerd, lieve Bobbi!
Hoera, Bobbi is jarig! Wat een spannende dag voor het kleine beertje. Ze versieren het huis, eten lekkere taart en al zijn vriendjes komen langs. Wat zal hij krijgen voor cadeautje? Een vrolijk boekje vol herkenbare situaties voor alle Bobbi-fans.Productdetails:Categorie: peuter- kleuterboekAu..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 3006201840
Bobbi is nog lang niet moe...Naar bed gaan is een dagelijks ritueel in het leven van elke peuter. Na het eten nog even tv-kijken, dan tandenpoetsen, pyjama aan en natuurlijk nog een verhaaltje.  Productdetails: Categorie: peuter- kleuterboekje Auteur: Monica Maas Uitgever: Kluitman..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 1011201760
Er is een kleine baby geboren uit mama's bolle buik! Bobbi helpt met de baby in bad doen, aankleden en de fles geven. Dit boekje is het vervolg op Bobbi wordt grote broer, waarin de nadruk ligt op de komst van de baby, terwijl hij/zij in dit deel geboren is! Productdetails: Categorie: peuter- kl..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: tandarts
Bobbi en zijn vriendjes zeggen "Aaaaah' Naar de tandarts gaan hoort erbij, voor jong en oud! Of je het nu juist interessant vindt of stiekem toch best spannend... Bobbi naar de tandarts is het ideale voorleesboek om peuters en kleuters voor te bereiden op een bezoekje aan de tandarts. Want als ..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 100820176
Bobbi zegt: ,,Ik ga logeren.Kijk, ik pak mijn koffer in.Mama brengt me straks naar oma.Ollie, heb je ook zo'n zin?'' Productdetails: Auteur: Monica Maas Uitgever: Kluitman Categorie: peuter- kleuterboek Op rijm Ook mogelijkheid tot afhalen in onze winkel in Alkmaar..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 3006201810
Voor het eerst naar de basisschool: een belangrijk moment in het leven van ieder kind en iedere ouder! Dit nieuwe boekje over Bobbi is een leuke voorbereiding op die spannende eerste school¬dag en geeft alvast een kijkje in de kleuterklas. `Straks ga je naar school,' zegt mama, `naar de kle..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Bobbi gaat sporten
Bobbi en zijn vriendjes gaan sporten! Maar wat kun je veel doen. ­Tennis, voetbal, hardlopen… Het liefst doet Bobbi het allemaal!Productdetails:Categorie: Peuter  kleuterboekjeAuteur: Monica MaasSerie: BobbiUitgever: KluitmanBindwijze: hardcoverAantal bladzijden: 26Afmetingen: 18,8x16,7x1,1cm..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 510201820
Bobbi zegt: 'Ik ga verhuizen. naar dat huis op nummer twee. Ik krijg dan een grote kamer,en mijn knuffels gaan ook mee!' Productdetails: Categorie: prentenboekje Auteur: Monica Maas Uitgever: Kluitman..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Bobbi gaat voetballen
Mama zegt: 'Kom kijken, Bobbi! er is voetbal op tv.' Bobbi vindt dat heel gezellig 'Hoi!', roept hij, 'dan kijk ik mee.' Productdetails:Categorie: PeuterboekjeAuteur: Monica MaasSerie: BobbiUitgever: KluitmanBindwijze: hardcoverAantal bladzijden: 26Afmetingen: 18,8x16,7x1,1cm..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Bobbi geeft een feestje
Bobbi is jarig en mag een feestje geven voor zijn beste vriendjes. Het wachten duurt lang, maar als het eenmaal zover is, kan zijn dag niet meer stuk! Eindelijk begint het feestje. ‘Kom maar binnen, hoor,’ zegt Bob. ‘Lusten jullie wel wat lekkers?’ Mmm, de taart is heel vlug op. Produ..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Bobbi in de herfst
Bobbi ontdekt samen met zijn vriendjes hoe leuk de herfst is. Lekker spetteren in de plassen, en kastanjes en mooie bladeren zoeken in het bos. Bobbi roept: 'Kijk naar die blaadjes. De wind blaast alles in het rond. Wat hebben ze een mooie kleuren ze vallen zomaar op de grond.' Productdet..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Showing 1 to 12 of 50 (5 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.