Menu
Your Cart

Bobbi

Bobbi

Model: Bobbi kleur- en stickerboek
Zoek de goede plek voor elke Bobbi-sticker! Een aantrekkelijk kleur- en stickerboek voor peuters en kleuters. Plak samen de stickers uit het midden van dit boek op de goede plek en kleur de plaatjes vrolijk in. Productdetails;Categorie: PeuterboekjeAuteur: Monica MaasSerie: BobbiUitgever: ..
€7.50
Ex Tax:€6.88
Model: Gefeliciteerd, lieve Bobbi!
Hoera, Bobbi is jarig! Wat een spannende dag voor het kleine beertje. Ze versieren het huis, eten lekkere taart en al zijn vriendjes komen langs. Wat zal hij krijgen voor cadeautje? Een vrolijk boekje vol herkenbare situaties voor alle Bobbi-fans.Productdetails:Categorie: peuter- kleuterboekAu..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 3006201840
Bobbi is nog lang niet moe...Naar bed gaan is een dagelijks ritueel in het leven van elke peuter. Na het eten nog even tv-kijken, dan tandenpoetsen, pyjama aan en natuurlijk nog een verhaaltje.  Productdetails: Categorie: peuter- kleuterboekje Auteur: Monica Maas Uitgever: Kluitman..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Eet smakelijk, lieve Bobbi
Boodschappen doen, koken en samen aan tafel gaan om te eten: het is een dagelijks ritueel in elk gezin. Peuters en kleuters zullen smullen van dit leuke nieuwe Bobbi-boek, waarin Bobbi samen met zijn moeder naar de winkel gaat, meehelpt in de keuken en zelf de tafel dekt. Als het eten op taf..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 107201810
Leuk Bobbi boekje in het Duits. Productdetails: Categorie: peuter- kleuterboekjes Taal: Duits Auteur: Monica Maas Uitgever: Kluitman..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: 107201820
Zomers boekje van Bobbi in het Duits. Productdetails: Categorie: peuter- kleuterboekje Taal: Duits Auteur: Monica Maas Uitgever: Kluitman..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: 2205201810
Zomers voorleesboek van Bobbi. Boek bevat twee titels Bobbi op vakantie en Bobbi gaat naar zee. Productdetails: Categorie: peuter- kleuterboek, omkeerboek Auteur: Monica Maas Uitgever: Kluitman Bij het boek zit een gratis Bobbi-strandbal. ..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: 1011201760
Er is een kleine baby geboren uit mama's bolle buik! Bobbi helpt met de baby in bad doen, aankleden en de fles geven. Dit boekje is het vervolg op Bobbi wordt grote broer, waarin de nadruk ligt op de komst van de baby, terwijl hij/zij in dit deel geboren is! Productdetails: Categorie: peuter- kl..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Bobbi en de feestdagen
In dit boek beleeft Bobbi de spannende en feestelijke maand december. De kerstvakantie en feestdagen spelen een rol, maar ook de gezelligheid, de kou, de lichtjes overal op straat en als afsluiter oud en nieuw. Het is weer een warm, lief en herkenbaar boek op rijm voor peuters en kleuters. ‘..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: tandarts
Bobbi en zijn vriendjes zeggen "Aaaaah' Naar de tandarts gaan hoort erbij, voor jong en oud! Of je het nu juist interessant vindt of stiekem toch best spannend... Bobbi naar de tandarts is het ideale voorleesboek om peuters en kleuters voor te bereiden op een bezoekje aan de tandarts. Want als ..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: 100820176
Bobbi zegt: ,,Ik ga logeren.Kijk, ik pak mijn koffer in.Mama brengt me straks naar oma.Ollie, heb je ook zo'n zin?'' Productdetails: Auteur: Monica Maas Uitgever: Kluitman Categorie: peuter- kleuterboek Op rijm Ook mogelijkheid tot afhalen in onze winkel in Alkmaar..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: 3006201810
Voor het eerst naar de basisschool: een belangrijk moment in het leven van ieder kind en iedere ouder! Dit nieuwe boekje over Bobbi is een leuke voorbereiding op die spannende eerste school¬dag en geeft alvast een kijkje in de kleuterklas. `Straks ga je naar school,' zegt mama, `naar de kle..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Showing 1 to 12 of 54 (5 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.