Menu
Your Cart

Peppa Pig

Peppa Pig
is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big.

Model: 230120215100
Met dit Peppa Pig schaaltje wordt ontbijten nog leuker! Productdetails: Materiaal: melamine / kunststof Afwasmachine bestendig. Niet geschikt voor in de magnetron..
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: 230120214600
Productdetails: Afbeelding: Peppa Pig en haar familie in de auto Materiaal: melamine / kunststof Formaat: 18 cm Afwasmachine bestendig. Niet geschikt voor in de magnetron...
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: Peppa gaat logeren
Peppa gaat voor de eerste keer logeren bij Zoe Zebra. Zoe geeft een slaapfeestje voor haar vriendinnetjes. Ze gaan allemaal leuke spelletjes doen. Kunnen Peppa en haar vriendinnetjes hun ogen open houden? Productdetails:Categorie: PrentenboekSerie: Peppa PigUitgever: Big Balloon..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Peppa Pig - Ambulance (op wieltjes)
Een paar dagen geleden heeft Pedro pony zijn been gebroken. Dokter Bruinbeer heeft hem met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vandaag gaat Peppa samen met haar vriendjes en juffrouw Gazelle bij hem op bezoek in het ziekenhuis. Ze tekenen op het gips van Pedro en Pedro vertelt hoe het..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Peppa Pig - Brandweer/Politie omdraaiboek
Dit mooi uitgevoerde kartonboek bevat twee verhalen. In De Politie ontmoeten Peppa en haar vriendjes twee aardige politieagenten. De agenten komen naar school en leren de kindjes veilig fietsen. Zo leggen ze uit dat je altijd op tijd moet remmen. Natuurlijk laten ze ook de sirene horen! I..
€11.99
Ex Tax:€11.00
Model: Peppa Pig groot voorleesboek
Peppa bestaat 15 jaar in Nederland en om dat te vieren verschijnt er een prachtig, superdik voorleesboek met 7 verhaaltjes van het schattige varkentje en haar familie en vriendjes. Peppa gaat op schoolreisje, bezoekt de dierenarts, leer samen met haar vriendinnetje Kelly zwemmen en beleeft nog veel ..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: Peppa Pig - Verhaaltjes voor het slapen gaan
In dit dikke voorleesboek beleven Peppa en haar vriendjes de leukste avonturen! Pedro en Suzie gaan met Peppa op zoek een piratenschat, de hele klas gaat op schoolreisje, Zoe Zebra geeft een logeerpartijtje, Peppa's kleine neefje komt op bezoek en nog veel meer. Een heerlijk boek om uit voor..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.