Menu
Your Cart

Peppa Pig

Peppa Pig
is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big.

Model: 230120214600
Productdetails: Afbeelding: Peppa Pig en haar familie in de auto Materiaal: melamine / kunststof Formaat: 18 cm Afwasmachine bestendig. Niet geschikt voor in de magnetron...
€9.99
Ex Tax:€8.26
Model: Peppa gaat logeren
Peppa gaat voor de eerste keer logeren bij Zoe Zebra. Zoe geeft een slaapfeestje voor haar vriendinnetjes. Ze gaan allemaal leuke spelletjes doen. Kunnen Peppa en haar vriendinnetjes hun ogen open houden? Productdetails:Categorie: PrentenboekSerie: Peppa PigUitgever: Big Balloon..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Peppa Pig - Ambulance (op wieltjes)
Een paar dagen geleden heeft Pedro pony zijn been gebroken. Dokter Bruinbeer heeft hem met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vandaag gaat Peppa samen met haar vriendjes en juffrouw Gazelle bij hem op bezoek in het ziekenhuis. Ze tekenen op het gips van Pedro en Pedro vertelt hoe het..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Peppa Pig lunch box, set van 3
Een leuke set van 3 (lunch)trommels om overal mee naar toe te nemen. Deze trommels zijn perfect om snacks mee te nemen, zowel voor kinderen als hongerige volwassenen. De 3 trommels passen in elkaar, handig om ruimte te besparen in je kast.Productdetails:Karakter: Peppa PigMerk: Petit JourMater..
€11.99
Ex Tax:€9.91
Model: Peppa Pig groot voorleesboek
Peppa bestaat 15 jaar in Nederland en om dat te vieren verschijnt er een prachtig, superdik voorleesboek met 7 verhaaltjes van het schattige varkentje en haar familie en vriendjes. Peppa gaat op schoolreisje, bezoekt de dierenarts, leer samen met haar vriendinnetje Kelly zwemmen en beleeft nog veel ..
€14.99
Ex Tax:€13.75
Model: Peppa's voorleesboek
In dit dikke voorleesboek staan zeven verhaaltjes van Peppa en haar familie en vrienden. Peppa leert hoe ze afval moet scheiden, ze gaat op vakantie in de camper, ze kijkt met Opa Big naar de sterren en beleeft nog veel meer avonturen! Een prachtig boek voor alle Peppa-fans!Productdetails:Cate..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Model: Peppa Pig - Peppa reist de wereld rond
In dit prachtige speurboek met flappen reist Peppa met haar familie naar al haar vriendjes, die over de hele wereld op vakantie zijn. Ze komen in de woestijn terecht, gaan de bergen in en bezoeken nog veel meer plekken. Naast het leuke verhaal bevat elke spread een aantal vragen, waarvan d..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.