Menu
Your Cart

Servies

Leuk voor alledag

Met het servies van het Deense merk Rice breng je elke dag meer kleur en happiness in jouw huis! De designs in vele kleuren zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in de kleinste details. Leuk ook om de verschillende kleuren en prints met elkaar te combineren.

Wij worden vrolijk van dit servies en daarom past het perfect binnen het assortiment van de Vrolijke Boekenwurm.

Have a RICE day!Model: Kinderglas Flowers & Butterflies
Het kunststof kinderglas Mepal Mio is oersterk en kan dus prima tegen een stootje. Wel zo veilig voor kleine kinderhandjes!Productdetails:Perfect formaat voor kleine kinderhandjesGeen risico op glassplintersHandig stapelbaarInhoud beker: 250 ml..
€3.99
Ex Tax:€3.30
Model: Kinderglas Sailors Bay
Met twee handjes vasthouden en drinken maar! Vroeg of laat is je kleintje klaar om te drinken uit een glas zonder drinktuit of rietje. Het is een grote stap en er zal nog best wat geknoei bij komen kijken, maar je kindje krijgt vanzelf meer grip. Dit Mepal Mio kinderglas is perfect voor klei..
€3.99
Ex Tax:€3.30
Model: Nijntje kinderglas Mio
Het kunststof kinderglas Mepal Mio is oersterk en kan dus prima tegen een stootje. Wel zo veilig voor kleine kinderhandjes! Perfect formaat voor kleine kinderhandjes.Geen risico op glassplinters, hartstikke veilig dus!Handig stapelbaar...
€3.99
Ex Tax:€3.30
Model: Rice kinderbeker, Kikker
Melamine cup small beker met mooie groene kikker print. Deze dieren beker steelt de show op tafel. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 7 x7 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceOok verkrijgbaar met vakjesbordMateriaal: melamine van Original Rice Quality, ftalaten- en BPA-vr..
€5.90
Ex Tax:€4.88
Model: Rice kinderbeker, Zwaan
Melamine cup small beker met romantische zwaan print. Deze dieren beker steelt de show op tafel. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 7 x7 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceOok verkrijgbaar met vakjesbordMateriaal: melamine van Original Rice Quality, ftalaten- en BPA-vrij..
€5.90
Ex Tax:€4.88
Model: Kinderschaaltje Flowers & Butterflies
Voor grote en kleine eters: het kinderschaaltje Mepal Mio, met Little Dutch Flowers & Butterflies print, is er voor iedere eter! Een bordje pap, een lekkere fruithap of gewoon een fijn toetje, het past er allemaal in. Het schaaltje is gemaakt van oersterk materiaal, dus het kan tegen een..
€5.99
Ex Tax:€4.95
Model: Kinderschaaltje Sailors Bay
Heb je trek in een snack of een hele maaltijd? Dit schattige lichtblauwe Mepal Mio kinderschaaltje is het perfecte servies voor baby's en peuters. Het formaat is geschikt voor zowel pap als yoghurt, maar ook voor fruit, groente en andere snacks. Het is lichtgewicht en toch erg sterk, dus maa..
€5.99
Ex Tax:€4.95
Model: Rice beker, Candy stripes
Melamine beker met een leuke streepjesprint en een lichtroze binnenkant. Handig voor smoothies, sapjes en water. Rice bekers kunnen in de vaatwasser en je kunt ze elke dag gebruiken. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMater..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, Flamingo
Melamine beker met vrolijke flamingo`s. Handig voor smoothies, sapjes en water. Rice bekers kunnen in de vaatwasser en je kunt ze elke dag gebruiken. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateriaal: melamine van Origin..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, Gestreept met zonnetje
Melamine beker met een grappig zonnetje en strepen. Handig voor smoothies, sapjes en water. Rice bekers kunnen in de vaatwasser en je kunt ze elke dag gebruiken. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateriaal: melamine v..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, Gestreept met zonnetje, Blauw
Melamine beker met een grappig zonnetje en strepen. Handig voor smoothies, sapjes en water. Rice bekers kunnen in de vaatwasser en je kunt ze elke dag gebruiken. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateriaal: melamine v..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, Giraf
Melamine beker met een leuke giraffe print op een mintgroene achtergrond. De binnenkant is effen blauw. Ook leuk als koffiemok. Rice bekers kunnen in de vaatwasser en je kunt ze elke dag gebruiken.Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateri..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Showing 1 to 12 of 33 (3 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.