Menu
Your Cart

Servies

Leuk voor alledag

Met het servies van het Deense merk Rice breng je elke dag meer kleur en happiness in jouw huis! De designs in vele kleuren zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in de kleinste details. Leuk ook om de verschillende kleuren en prints met elkaar te combineren.

Wij worden vrolijk van dit servies en daarom past het perfect binnen het assortiment van de Vrolijke Boekenwurm.

Have a RICE day!Model: Kinderschaaltje Sailors Bay
Heb je trek in een snack of een hele maaltijd? Dit schattige lichtblauwe Mepal Mio kinderschaaltje is het perfecte servies voor baby's en peuters. Het formaat is geschikt voor zowel pap als yoghurt, maar ook voor fruit, groente en andere snacks. Het is lichtgewicht en toch erg sterk, dus maa..
€5.99
Ex Tax:€4.95
Model: Rice beker, Candy stripes
Melamine beker met een leuke streepjesprint en een lichtroze binnenkant. Handig voor smoothies, sapjes en water. Rice bekers kunnen in de vaatwasser en je kunt ze elke dag gebruiken. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMater..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, Haai
Melamine beker met een print van een haai. Leuke, praktische bekers voor sapjes, water en meer. De bekers kunnen in de vaatwasser en zijn handig om mee te nemen naar de camping of picknick. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateriaa..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, I love you to the moon and back, Blauw
Melamine beker met vrolijke fun print. Leuk voor sapjes, water en smoothies. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateriaal: melamine van Original Rice Quality, ftalaten- en BPA-vrijVeilig voor voedsel en vaatwasbestendig.Rice beker..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, Jungle print groen
Melamine beker met een leuke jungleprint op een groene achtergrond. De binnenkant is effen aqua. Ook leuk als koffiemok. Rice bekers kunnen in de vaatwasser en je kunt ze elke dag gebruiken.Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateriaal: me..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, Lemon
Melamine beker met een leuke jungleprint. De binnenkant is effen koraal. De mok komt eigenlijk uit de collectie kinderservies, maar is ook heel leuk voor grote mensen! Rice bekers kunnen in de vaatwasser en je kunt ze elke dag gebruiken. Productdetails:Categorie: Servies, melam..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, Luiaard
Melamine beker met vrolijke fun print. Leuk voor sapjes, water en smoothies. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateriaal: melamine van Original Rice Quality, ftalaten- en BPA-vrijVeilig voor voedsel en vaatwasbestendig.Rice beker..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, Neeushoorn
Stoere melamine beker met neushoorn. Handig voor smoothies, sapjes en water. Rice bekers kunnen in de vaatwasser en je kunt ze elke dag gebruiken. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateriaal: melamine van Original ..
€6.90
Ex Tax:€5.70
Model: Rice beker, You go girl
Melamine beker met de tekst You Go Girl en een regenboog. Leuk voor sapjes, water en smoothies. Productdetails:Categorie: Servies, melamineAfmetingen: 9 x 9 cm (hoogte x diameter)Merk: RiceMateriaal: melamine van Original Rice Quality, ftalaten- en BPA-vrijVeilig voor voedsel en vaatwasb..
€6.21
Ex Tax:€5.70
Model: Mini beker Croco
Je kindje drinkt voortaan uit de gezellige Done by Deer Foodie Mini Beker. Het formaat is goed door kleine handjes vast te pakken. De beker is gemaakt voor het dagelijks leven met kinderen. Je stopt de beker gewoon in de vaatwasser en hij is geschikt voor de magnetron. De schattige Done by Dee..
€6.95
Ex Tax:€5.75
Model: Mini beker Elphee
Je kindje drinkt voortaan uit de gezellige Mini Beker. Het formaat is goed door kleine handjes vast te pakken. De beker is gemaakt voor het dagelijks leven met kinderen. Je stopt de beker gewoon in de vaatwasser en hij is geschikt voor de magnetron. De schattige Done by Deer dierenvriendjes ma..
€6.95
Ex Tax:€5.75
Model: Rice kommetje Happy Cars
Een prachtig klein melamine kommetje met de Happy Cars (Gelukkige Auto´s) print. De binnenkant van de kom is blauw. De kom is perfect voor het ontbijt, een salade, wat snoep of als bloempot - ook fijn om kleine spullen en dingen in te bewaren waarvan je even niet weet waar je ze neer moet leggen .....
€8.95
Ex Tax:€7.40
Showing 1 to 12 of 36 (3 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.