Menu
Your Cart

Voorleesboeken

Blijf voorlezen

vergeet niet dat ook kinderen die al prima zelf kunnen lezen, het prettig vinden om naar een verhaal te luisteren. Gewoon blijven voorlezen dus.

 

 

Model: Een hele dag met Jip en Janneke
Wat is er elke dag veel leuks te doen! Jip en Janneke gaan vandaag de kippen voeren, een heel hoge toren bouwen, in de tuin spelen en samen thee drinken. En dan is het alweer tijd voor het avondeten en om naar bed te gaan. Morgen weer een dag vol avonturen!Productdetails:Categorie: voorleesboe..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Operatie dolfijn
De zomer is aangebroken op Walviseiland en de Thea Sisters krijgen strandkriebels. De een wil zonnebaden en de ander kan niet wachten om het water in te duiken. Maar als de muizinnen eenmaal op het strand zijn aangekomen, zien ze plotseling een kleine dolfijn in ondiep water zwemmen. Het die..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: puppy kwijt
Als de Thea Sisters tussen het leren door aan een pauze toe zijn, gaan ze hun vrienden Tim en Noor opzoeken in hun herberg aan het strand. Ze maken er kennis met de schattige nieuwe puppy die de twee net hebben gekocht. Maar als op een morgen het tuinhek per ongeluk is blijven openstaan, g..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: 14032020350
De dieren kunnen niet slapen en komen allemaal naar Gijs, het kleine olifantje. Ze willen bij hem in bed slapen. Maar een schaap, een giraf, een beer en een moederhond met haar kleintjes? Dat past niet in het bed van Gijs. Gijs besluit om aan de dieren te laten zien dat de nacht helemaal niet eng is..
€9.99
Ex Tax:€9.17
Model: Ben ik een influencer?!
Ben jij een influencer en inspireer je jouw volgers met de allerlaatste trends? Of loop jij juist altijd achter de feiten aan? Volg Geronimo om erachter te komen! Gi-ga-geitenkaas! Sinds Geronimo de populaire influencer Lila ontmoet heeft, is zijn leven compleet veranderd. Hij komt Lila o..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: De geheimzinnige kaasdief
Op een dag staat er plotseling iemand in Geronimo's kantoor die beweert dat hij de familienaam Stilton niet meer mag gebruiken. Omdat het een beschermde naam is van een bekende Engelse kaassoort. Wat? Maar dat kan toch zomaar niet? Geronimo trommelt zijn familie op en samen vertrekken ze naa..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Een knotsgekke kerst, Geronimo Stilton
Vlak voor kerst gebeurt er iets geks. Geronimo is druk aan het werk als er opeens een elf voor hem staat. Die elf komt hem halen. Dat moest hij van de Kerstman. Geronimo moet onmiddellijk komen. En een beetje muis kan de Kerstman niks weigeren. Samen met de elf gaat Geronimo dus op weg naar ..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Een koffer vol spelletjes
Geronimo heeft een hekel aan reizen! Tenminste, dat denkt hij altijd. Maar tijdens een lange reis die hij samen met zijn familie maakt, blijkt het allemaal best mee te vallen. Al komt dat vooral doordat zijn neefje Benjamin hem afleidt door gi-ga-leuke spelletjes met hem te doen. Geronimo ve..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Een weekend met een gaatje
Het is vrijdagmiddag en Geronimo kijkt reikhalzend uit naar een heerlijk rustig weekendje op de bank met een goed boek. Maar helaas heeft zijn jonge assistente Pinky Punk heel andere plannen voor hem: ze heeft hem ingeschreven voor een skatewedstrijd! Hij probeert er nog onderuit te komen ma..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Griezelquiz op leven en dood
Als Geronimo op een ochtend zijn eigen krant wil kopen bij de kiosk, blijkt die nergens meer te koop te zijn. Iemand heeft ze allemaal opgekocht en vernietigd om er zijn eigen roddelblad voor in de plaats te leggen: De Roddelrat. Geronimo rent in totale paniek naar kantoor, waar hij erachter..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Halloween, lach of ik schiet
Op een avond wordt Geronimo gebeld door zijn zus Thea: het is bijna Halloween en hij heeft vierentwintig uur de tijd om daar een boek over te schrijven! Maar Geronimo houdt helemaal niet van griezelen, laat staan van griezelfeestjes! Maar dan biedt zijn neefje Benjamin aan om hem erbij te he..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Vier knagers in het Wilde Westen
Gi-ga-geitenkaas, de familie Stilton gaat naar Cactus City, midden tussen de cowboys in het Wilde Westen van Amerika! Maar zoals altijd is het niet zomaar een nostalgisch tripje, want Cactus City blijkt te worden bedreigd door een bende rauwe revolverhelden: de Zwarte Schietmuizen. In een le..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Showing 1 to 12 of 79 (7 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.