Menu
Your Cart

Dolfje Weerwolfje

Dolfje Spaan is geen gewone jongen. Hij woont bij zijn vriendje Timmie en zijn ouders. Drie nachten per maand, bij volle maan, verandert hij in een weerwolf, een witte weerwolf met een brilletje op. Gelukkig vinden Timmies ouders het niet erg dat hij een weerwolfje is.
Model: Ben jij een dief?
Leuk allereerste leesboekje over Dolfje Weerwolfje op AVI Start niveau. Speciaal voor kinderen in groep 3 die net leren lezen. De pet van opa is gestolen. Wie heeft dat gedaan? En waar is de dief? Een spannend verhaal over de bekende figuur Dolfje Weerwolfje. Productdetails:Categorie: Avi b..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: Feest in het bos
Een Paul van Loon voor kleuters! De rechterpagina’s van dit Dolfje Weerwolfje samenleesboek zijn woordpagina's die de kleuter zelf leest. De linkerpagina's zijn voorleespagina's voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen over Dolfje, zijn vriendinnetje Noura ..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 2309201810
Het is nacht. De maan is vol. Dolfje gaat op zoek naar Noura. Waar zou ze zijn?  Hij vraagt het muis, kat en uil. Maar niemand heeft Noura gezien. Zoek je mee? Productdetails: Categorie: samenleesboek Auteur: Paul van Loon Uitgever: Leopold..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 16032019100
Een leerzaam kaartspel voor jong en oud! Vorm met dit spel setjes van kaarten met één spellingsmoeilijkheid, bijvoorbeeld twee woorden met een ij: spijker en ijs of twee woorden met 's: foto's en paprika's. Het doel van dit taalspel is om de kaart met Leo erop niet over te houden. Leo heeft namelijk..
€10.99
Ex Tax:€9.08
Model: 200320212600
Een mooi leesboek op AVI M3 van Paul van Loon. Een verhaal over willen weten wie je bent. Flier weet het nog niet. Is ze net als jij? Een aanrader voor kinderen die leren lezen!flier is klein.ze zit in een boom op een tak. maar wat voor dier is flier? is ze een eekhoorn, net als plok? een bosuil, ne..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Pak me dan!
Pak me dan! Leesboek over Dolfje Weerwolfje voor beginnende lezers. Om helemaal zelf te lezen (AVI start). in de tuin zit een kip. ik heb zin in kip, zegt dolfje weerwolfje. maar de kip rent weg. pak me dan, zegt de kip. dolfje weerwolfje rent. noura weerwolfje rent. wie pakt de kip?Productdet..
€9.99
Ex Tax:€9.17
Model: 05022021100
Wauw, wat een super gave voorkant heeft dit boek! Er komt een nieuwe jongen bij Dolfje en Noura in de klas. Gregor is groot met glanzend haar als een gouden helm. Iedereen vindt hem supercool. Zelfs meester Frans. Al gauw krijgt Gregor een groepje om zich heen. Maar Noura en Dolfje mogen er niet bi..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: 1209201850
Vrolijk je kamer op met deze mooie Dolfje Weerwolfje boekensteunen. Productdetails: Materiaal: hout Afbeelding met Dolfje Weerwolfje Merk: Bambolino Toys..
€12.99
Ex Tax:€10.73
Model: Niet bijten, Dolfje!
Dolfje is in gevaar. Iemand is op weerwolvenjacht! Een spannend en grappig avontuur voor beginnende lezers vanaf 7 jaar.Dolfje Weerwolfje rent door het Wolvenbos. Hij heeft last van jagersbloed. Hij wil jagen en zelfs... 'Niet bijten, Dolfje!' zegt Noura. Maar Dolfje is niet de enige met..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: 240220211400
Wrow! Dolfje en Noura gaan op reis in Leo’s helemaal zelf gebouwde raket. Daarmee kun je naar de maan, volgens Leo. Dolfje en Noura geloven er niets van. Maar de raket vliegt echt de lucht in! Ze komen op een wonderlijke plek terecht. Een vreemd landschap, vol vreemde wezens. Waar zijn ze geland? Op..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: 30102019130
Het is volle maan. Dolfje en Timmie gaan op vakantie met pa, ma en opa weerwolf. Noura is er niet bij. En Leo past niet meer in de auto met zijn grote lijf. Dolfje mist Noura heel erg.En Leo ook...GRRR. GRRR. Wat is dat rare geluid? En waarom knipoogt iedereen zoveel? Het wordt een heel andere vakan..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: Dolfje Weerwolfje, Weerwolfnachtbaan
Dolfje en Noura gaan op schoolreisje naar de Efteling.Terug bij school blijkt Noura weg.Hoe kan dant? Dolfje wil meteen terug naar de Efteling.Samen met opa Weerwolf, Leo en Timmie.Hij moet Noura vinden!In de Efteling komen bij volle maan vreemde wezens tot leven...Bovendien is er een gevaarlijke sa..
€15.99
Ex Tax:€14.67
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.