Menu
Your Cart

Dolfje Weerwolfje

Dolfje Spaan is geen gewone jongen. Hij woont bij zijn vriendje Timmie en zijn ouders. Drie nachten per maand, bij volle maan, verandert hij in een weerwolf, een witte weerwolf met een brilletje op. Gelukkig vinden Timmies ouders het niet erg dat hij een weerwolfje is.
Model: Feest in het bos
Een Paul van Loon voor kleuters! De rechterpagina’s van dit Dolfje Weerwolfje samenleesboek zijn woordpagina's die de kleuter zelf leest. De linkerpagina's zijn voorleespagina's voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen over Dolfje, zijn vriendinnetje Noura ..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 2309201810
Het is nacht. De maan is vol. Dolfje gaat op zoek naar Noura. Waar zou ze zijn?  Hij vraagt het muis, kat en uil. Maar niemand heeft Noura gezien. Zoek je mee? Productdetails: Categorie: samenleesboek Auteur: Paul van Loon Uitgever: Leopold..
€8.99
Ex Tax:€8.25
Model: 16032019100
Een leerzaam kaartspel voor jong en oud! Vorm met dit spel setjes van kaarten met één spellingsmoeilijkheid, bijvoorbeeld twee woorden met een ij: spijker en ijs of twee woorden met 's: foto's en paprika's. Het doel van dit taalspel is om de kaart met Leo erop niet over te houden. Leo heeft namelijk..
€10.99
Ex Tax:€9.08
Model: 200320212600
Een mooi leesboek op AVI M3 van Paul van Loon. Een verhaal over willen weten wie je bent. Flier weet het nog niet. Is ze net als jij? Een aanrader voor kinderen die leren lezen!flier is klein.ze zit in een boom op een tak. maar wat voor dier is flier? is ze een eekhoorn, net als plok? een bosuil, ne..
€9.99
Ex Tax:€9.16
Model: Ben jij een dief?
Leuk allereerste leesboekje over Dolfje Weerwolfje op AVI Start niveau. Speciaal voor kinderen in groep 3 die net leren lezen. De pet van opa is gestolen. Wie heeft dat gedaan? En waar is de dief? Een spannend verhaal over de bekende figuur Dolfje Weerwolfje. Productdetails:Categorie: Avi b..
€9.99
Ex Tax:€9.17
Model: Pak De Boef!
Spannend avontuur van Dolfje Weerwolfje om zelf te lezen op AVI Start. Dat is nog eens leuk leren lezen!Hoe spannend is het als je ’s nachts in een weerwolf verandert? Dolfje, Noura en neef Leo gebeurt het iedere keer als het volle maan is. In dit spannende boek horen Dolfje en Noura steeds ‘b..
€9.99
Ex Tax:€9.17
Model: Pak me dan!
Pak me dan! Leesboek over Dolfje Weerwolfje voor beginnende lezers. Om helemaal zelf te lezen (AVI start). in de tuin zit een kip. ik heb zin in kip, zegt dolfje weerwolfje. maar de kip rent weg. pak me dan, zegt de kip. dolfje weerwolfje rent. noura weerwolfje rent. wie pakt de kip?Productdet..
€9.99
Ex Tax:€9.17
Model: 05022021100
Wauw, wat een super gave voorkant heeft dit boek! Er komt een nieuwe jongen bij Dolfje en Noura in de klas. Gregor is groot met glanzend haar als een gouden helm. Iedereen vindt hem supercool. Zelfs meester Frans. Al gauw krijgt Gregor een groepje om zich heen. Maar Noura en Dolfje mogen er niet bi..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: Weerwolvenfeest
Er is een weerwolvenfeest op school, wrow! Timmie draagt een wolvenmasker van papier. Dolfje en Noura niet. Het is volle maan. Zij hebben geen masker nodig. Het feest is vol dansende vampieren en weerwolven. DJ Leo draait plaatjes. En volgens meester Frankula gaan Dolfje en Noura de wedstrijd ..
€10.00
Ex Tax:€9.17
Model: 1209201850
Vrolijk je kamer op met deze mooie Dolfje Weerwolfje boekensteunen. Productdetails: Materiaal: hout Afbeelding met Dolfje Weerwolfje Merk: Bambolino Toys..
€12.99
Ex Tax:€10.73
Model: Niet bijten, Dolfje!
Dolfje is in gevaar. Iemand is op weerwolvenjacht! Een spannend en grappig avontuur voor beginnende lezers vanaf 7 jaar.Dolfje Weerwolfje rent door het Wolvenbos. Hij heeft last van jagersbloed. Hij wil jagen en zelfs... 'Niet bijten, Dolfje!' zegt Noura. Maar Dolfje is niet de enige met..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Model: 240220211400
Wrow! Dolfje en Noura gaan op reis in Leo’s helemaal zelf gebouwde raket. Daarmee kun je naar de maan, volgens Leo. Dolfje en Noura geloven er niets van. Maar de raket vliegt echt de lucht in! Ze komen op een wonderlijke plek terecht. Een vreemd landschap, vol vreemde wezens. Waar zijn ze geland? Op..
€12.99
Ex Tax:€11.92
Showing 1 to 12 of 24 (2 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.