Menu
Your Cart

Pim & Pom

Pim & Pom
ze zijn elkaars beste vrienden en beleven samen heel wat avonturen.
Pim & Pom zijn gebaseerd op de verhalen en gedichtjes die Mies Bouhuys schreef over haar katten en Fiep Westendorp tekende hierbij de illustraties. 

Model: 2306201731
Pim en Pom meenemen in bad? Dat kan prima. De meeste katten zijn bang voor water, maar Pim en Pom gaan graag met je mee. Productdetails: Uitgever: Querido Materiaal: badboekje Categorie: baby - peuterboek..
€4.99
Ex Tax:€4.58
Model: 2106201751
Is jouw kind nieuwsgierig naar cijfers? Met dit kleurrijke doeblok oefent je kind spelenderwijs het herkennen en benoemen van cijfers. 'Tellen met Pim &Pom' geeft een goede voorbereiding op het rekenen op school en bevat mooie tekeningen van Fiep Westendorp. Zo wordt tellen nóg leuker. Productdetai..
€6.50
Ex Tax:€5.96
Model: Pim en Pom in het Rijksmuseum
Als Pim en Pom horen dat hun baasje, de Vrouw, naar het Rijksmuseum gaat volgen ze haar stiekem. Een tentoonstelling over de Gouden Leeuw, die willen zij ook zien! Eenmaal binnen kijken ze hun ogen uit, maar waar is nu die Gouden Leeuw? Ze vragen het aan de hond op De Nachtwacht, maar die we..
€17.99
Ex Tax:€16.50
Model: Pim en Pom ontdekken Vermeer
Pim en Pom gaan stiekem met de Vrouw mee naar het museum. Ze bekijken daar de schilderijen van Johannes Vermeer en zien hoe hij voor Het melkmeisje vooral gele en blauwe verf heeft gebruikt. Samen gaan ze op avontuur in de schilderijen en maken daar kennis met twee meisjes die Vermeer schild..
€17.99
Ex Tax:€16.50
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.